Harley-Davidson Sportster 975/1250: Διέρρευσε η μεγάλη επιστροφή


Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα νέο βίντεο που αποκαλύπτει φωτογραφίες από την επιστροφή του Sportster στο περιβάλλον των Euro 5.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 1/3/2021

Οι προδιαγραφές έφαγαν το Sportster στην Ευρώπη (όχι όμως και στις ΗΠΑ), μα η διακοπή φαίνεται πως ήταν πολύ προσωρινή. Το κανάλι Motorcycles Dreams στο YouTube δημοσιεύει ένα νέο βίντεο που στην ουσία αποτελεί συρραφή λιγοστών φωτογραφιών που φέρονται να έχουν διαρρεύσει από τη Harley-Davidson.

Σε αυτές απεικονίζεται η νέα γενιά Sportster με εντυπωσιακά επιθετικότερη εμφάνιση, ωστόσο η αναφορά για δύο εκδόσεις στα 975 και 1250 κυβικά είναι ίσως η σημαντικότερη πληροφορία.

Ο κινητήρας 1250 cc προφανώς είναι ο Revolution Max V2 των 150 ίππων που πρόσφατα γνωρίσαμε με την Pan America, ωστόσο ο 975 θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση.

Το κατά πόσο πρόκεται για μια νέα μονάδα ή για μια υποκυβισμένη έκδοση του Revolution Max μένει να αποδειχθεί, πάντως είναι η πρώτη απτή ένδειξη πως το σχέδιο του μικρότερου σύγχρονου V2 δεν έχει πεθάνει για τη Harley-Davidson.

Αναμενόμενα, πλέον αναβιώνει και η σχετική φημολογία για το streetfighter Bronx, το οποίο παρέμενε ένα πρωτότυπο για το κοντινό μέλλον ωστόσο χάθηκε από τη σελίδα των προσεχών μοντέλων της εταιρείας μετά τις συνεχείς ανακατατάξεις και αλλαγές στρατηγικής των τελευταίων δύο ετών.

Περιμένουμε με εξαιρετκά μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι εκπλήξεις μας επιφυλλάσσει η Harley-Davidson με τη νέα πορεία που φαίνεται πως ανοίγει.

Δείτε το βίντεο αμέσως πιο κάτω.