Η Kawasaki μας προετοιμάζει για 16 νέα μοντέλα


Ομοβροντία εν όψει με παρουσιάσεις σε όλες τις κατηγορίες.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΣΤΙΛΟΓΛΟΥ
  • 16/5/2023

Η Kawasaki συνεχίζει να μας… εκπλήσσει, με τις κινήσεις της σε μια εποχή στην οποία, καλώς ή κακώς, δεν βρίσκεται και τόσο στο προσκήνιο, ειδικά στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, η Kawasaki θα κάνει μια μεγαλεπήβολη παρουσίαση στις 6 Ιουνίου, φέρνοντας 16 νέα μοντέλα, σε πολλαπλές κατηγορίες και όχι μόνο στην μοτοσυκλέτα.

Η εκστρατεία των teasers από την εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη, με βίντεο να δημοσιεύονται στο Facebook αλλά και το Youtube. Τι θα δούμε, όμως; Στις μοτοσυκλέτες, γίνονται αναφορές για παρουσίαση ενός νέου Eliminator 450 αλλά και την επιβεβαίωση της εμφάνισης του νέου ZX-6R ή/και ZX-6RR –μοτοσυκλέτες για τις οποίες υπάρχουν ήδη ενδείξεις. Ακόμα, μιλάμε σχεδόν με βεβαιότητα για ένα τουλάχιστον μοντέλο UTV, αφού μία από τις teaser εικόνες της Kawasaki αποκαλύπτει μια ανάλογη λεπτομέρεια.

Αξίζει κάπου εδώ να σημειώσουμε, ότι οι πληροφορίες έρχονται εξ Αμερικής και τα μοντέλα που προβλέπονται για την αγορά μας, μπορεί να διαφέρουν σημαντικά. Περιμένουμε και την επίσημη πρώτη, λοιπόν, σε 21 μέρες ακριβώς…