EICMA - Benelli TRK 502 X 2020


To TRK 502 X της Benelli δέχθηκε αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα για το 2020, ώστε να παρέχει ακόμα μεγαλύτερο Value for money, περισσότερη χρηστικότητα και μεγαλύτερη άνεση, ενώ παράλληλα έγινε και πιο όμορφο.

 

  • 11/11/2019

Ξεκινούμε με τα νέα γραφικά αλλά κα τη νέα υφή πλαστικών, για να συνεχίσουμε με τους διακόπτες, που πέρα από τη νέα σχεδίαση είναι πλέον και φωτιζόμενοι!

Νέοι είναι οι καθρέπτες, με το TRK logo, νέα είναι και τα γκριπ. Το τιμόνι είναι διαφορετικό, και έχει νέο σχήμα, ενώ πλέον είναι και ρυθμιζόμενο, επιτρέποντας στον αναβάτη να το φέρει στα μέτρα του. Ρυθμιζόμενη για το 2020 είναι και η μανέτα του συμπλέκτη.

Η πίσω σχάρα από αλουμίνιο έχει νέο εργονομικό design, ενώ η νέα σέλα ολοκληρώνει την αναβάθμιση της μοτοσυκλέτας, σέλα που παρέχει περισσότερη άνεση και μεγαλύτερες διαστάσεις τόσο για αναβάτη όσο και για συνεπιβάτη.

Η Benelli δεν προχώρησε σε αλλαγές όσον αφορά σε μηχανικά μέρη, και έτσι ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 500κ.εκ. παραμένει στους 47.6hp/8.500rpm, ενώ ίδια με το 2019 είναι πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα.

Το TRK 502 X του 2020 θα είναι διαθέσιμο σε λευκό, κόκκινο, μπλε και ανθρακί.