Ducati Streetfighter V4 Supreme


Μια μοτοσυκλέτα και μία συλλογή εξοπλισμού αναβάτη σε λίγα κομμάτια, για λίγους και πραγματικά «εκλεκτούς» πελάτες.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΣΤΙΛΟΓΛΟΥ
  • 30/5/2024

Για τη συνεργασία της Ducati με τη μάρκα μόδας Supreme σας είχαμε γράψει ήδη από πολύ νωρίς, πιο συγκεκριμένα από τον Φεβρουάριο, ωστόσο η Ducati μόλις το έκανε επίσημο στο press δίκτυό της ανεβάζοντας τις απαραίτητες φωτογραφίες και κείμενο.

Φυσικά το Highlight της παρουσίασης της νέας σειράς είναι η μοτοσυκλέτα, η Streetfighter V4 στα χρώματα της Supreme, το λευκό και το ιδιαίτερο κόκκινο με το λογότυπο της Supreme. Την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας και της σειράς εξοπλισμού αναβάτη που συνοδεύει το project επιμελήθηκε ο φημισμένος Aldo Drudi, γνωστός από την μακροχρόνια συνεργασία του με τον Valentino Rossi, την Arai και όχι μόνο.

Παράλληλα με την Streetfighter V4 Supreme, η Ducati παρουσίασε και μία σειρά εξοπλισμού αναβάτη και casual ρουχισμού, που περιλαμβάνει:

- Ένα κράνος Arai RX-7V Evo με τα ειδικά γραφικά Supreme

- Μια ολόσωμη δερμάτινη φόρμα και ένα δερμάτινο μπουφάν Racing, αμφότερα από την Dainese

- Ζευγάρι γάντια Spidi C1 δερμάτινα

- Μια σειρά casual ρουχισμού που θα γίνει διαθέσιμη αποκλειστικά από το δίκτυο της Supreme.

H Ducati Streetfighter V4 Supreme θα γίνει διαθέσιμη σε περιορισμένη παραγωγή, ενώ μόνο όσοι την αγοράσουν θα έχουν πρόσβαση στη δερμάτινη φόρμα και στο δερμάτινο Racing Jacket της σειράς – και μάλιστα, μέσα από το πρόγραμμα «προσωποποιημένης ραπτικής» Ducati SuMisura .