Beta Alp 200: Έρχονται στην Ελλάδα τα τελευταία κομμάτια


H Beta Hellas - The Fuoristrada Co. προαναγγέλλει την επικείμενη παραλαβή μερικών ακόμη μοτοσυκλετών από αυτό το μοναδικό μοντέλο. [Δελτίο Τύπου]

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 4/3/2022

Με μεγάλη ιστορία στη γκάμα της Beta, η οικογένεια Alp με κυβισμούς από 125 ως 350 cc, αποτέλεσε ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα της ευκολοδήγητης και οικονομικής στη συντήρηση μοτοσυκλέτας διπλής χρήσης.

Το Alp 200 είναι πλέον σήμερα ένα σπανιότατο πτηνό: ξέρετε πολλές άλλες μοτοσυκλέτες που να τροφοδοτούνται από καρμπυρατέρ; Εδώ η δουλειά στον αερόψυκτο μονοκύλινδρο τετράχρονο κινητήρα γίνεται μέσω ενός Mikuni BST 31, σε ένα εντουράκι που προτάσσει την απλότητά του ως βασικό προσόν, τόσο στην ιδιοκτησία του όσο και στη χρήση.

Eκκινεί με μανιβέλα και μίζα, είναι ιδιαίτερα οικονομικό σε συντήρηση και κατανάλωση, εύκολο και μαζεμένο σε διαστάσεις (108 κιλά στεγνό βάρος), με μεγάλους τροχούς (21/18 ίντσες) και ικανές διαδρομές αναρτήσεων (170/185 mm μπρος/πίσω) για κίνηση σε κάθε έδαφος.

Η παραλαβή λιγοστών κομματιών Alp 200 αναμένεται σύντομα από την ελληνική αντιπροσωπεία, διαθέσιμο σε λευκό ή κόκκινο χρώμα με λιανική τιμή €5,800.

Γνωρίστε το στην ελληνική ιστοσελίδα της Beta και αποκτήστε το μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Beta Hellas, σε δέκα σημεία σ' όλη την Ελλάδα, https://betamotor.gr/partners.