Bajaj Pulsar NS125: Ιδανική για «πρώτη» στην καλύτερη τιμή


Εμπνευσμένη από τη σύγχρονη αστική ζωή η νέα μοτοσυκλέτα της BAJAJ δίνει μια νέα διάσταση στην καθημερινή μετακίνηση. [Δελτίο Τύπου]

  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΖΗΣ
  • 1/3/2022

Απολαύστε τη σιγουριά μιας μοτοσυκλέτας με συμπαγείς διαστάσεις και μικρό βάρος.

Κυκλοφορήστε καθημερινά με ένα μοντέρνο δίκυκλο που ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό και τους ευφάνταστους χρωματισμούς σε δυο επιλογές, Flery Orange και Pewter Grey.

Μια μοτοσυκλέτα πόλης που έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας. H Pulsar NS 125 προσφέρει την αίσθηση και την αυτοπεποίθηση μιας μοτοσυκλέτας με τα χαρακτηριστικά ενός ευέλικτου δίκυκλου πόλης.

Η πιο κατάλληλη για έναν αρχάριο αναβάτη μιας Θα του προσφέρει την απαραίτητη εξοικείωση στη χρήση του συμπλέκτη, ενώ παράλληλα θα του δώσει και μία σαφή εικόνα για την οδική συμπεριφορά των μοτοσυκλετών.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα αφήσει «παραπονεμένους» και τους πιο έμπειρους, παραθέτοντας τα μεγάλα του προτερήματα, όπως την εκπληκτική άνεση και την απίστευτη ευελιξία εντός αστικού περιβάλλοντος.

Στα παραπάνω προσθέστε το χαμηλό κόστος συντήρησης, αλλά και την πολύ χαμηλή τιμή απόκτησής του, που ανταγωνίζεται εκείνη των «παπιών», καθώς είναι η πιο value for money πρόταση στην ελληνική αγορά με τιμή 2.380 ευρώ.

Η Pulsar NS 125 διακρίνεται για τον τολμηρό και μοντέρνο σχεδιασμό του. O εντυπωσιακός προβολέας ενισχύει την εικόνα, αποπνέοντας δυναμικό χαρακτήρα, ενώ ο σχεδιασμός του ουραίου τμήματος με το LED στοπ και τις πρακτικές χειρολαβές δίνει τη σπορ νότα που αναζητούν οι νέοι αναβάτες.

Οι τροχοί των 17 ιντσών χαρίζουν ασφάλεια και ευελιξία στο δρόμο.

Το πάνελ οργάνων αποτελείται από δύο ψηφιακές οθόνες, στροφόμετρο και προειδοποιητικές λυχνίες, παρέχοντας την απαραίτητη πληροφόρηση για όλες τις λειτουργίες της μοτοσυκλέτας. Η ποιοτική αίσθηση ενισχύεται από κορυφαίας ποιότητας υλικά, ενώ η προσοχή στη λεπτομέρεια αποτυπώνεται παντού-από τα σιρίτια στους τροχούς, τα αυτοκόλλητα, τα προστατευτικά κάγκελα κινητήρα, το εργονομικό τιμόνι και γενικότερα το φινίρισμα και τη συναρμολόγηση.

Ο αποδοτικός μονοκύλινδρος, αερόψυκτος κινητήρας προδιαγραφών Euro5 διαθέτει ισχύ 15 ίππων και 11 Nm ροπής. Η μετάδοση γίνεται μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων 5 σχέσεων.

Το νέο περιμετρικό πλαίσιο προσφέρει υψηλή ακαμψία. Στον τομέα των αναρτήσεων η Pulsar NS 125 διαθέτει τηλεσκοπικό πιρούνι και monoshock αμορτισέρ.

Την πέδηση αναλαμβάνουν δισκόφρενα με διάμετρο εμπρός στα 240 χλστ. το οποίο συνδυάζεται με ABS για ασφαλές και απροβλημάτιστο φρενάρισμα. Δισκόφρενο συναντάμε και στον πίσω τροχό αυξάνοντας κατακόρυφα την παθητική ασφάλεια.

Το νέο Pulsar NS 125 διατίθεται σε δύο χρωματισμούς: πορτοκαλί και ασημί και είναι έτοιμο να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις στους νέους αναβάτες χάρη στα κορυφαία χαρακτηριστικά του.

BAJAJ PULSAR NS125 ABS EURO5 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

• Ιπποδύναμη 15 Ps @ 8500 rpm

• Ροπή 11 Nm @ 7000 rpm

• Ρεζερβουάρ 12lt

• Κιβώτιο 5 σχέσεων

• Ύψος σέλας 805mm

• Βάρος 144kg

• Σύστημα πέδησης με ABS

• Δίπλωμα Α1 & Β αυτοκινήτου (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)