Zero-Quadro - Συνεργασία για παραγωγή νέων οχημάτων


Η Zero Motorcycles, ηγέτιδα στις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες στον κόσμο, ξεκίνησε συνεργασία με την Quadro Vehicles, με τα γνωστά τρίκυκλα και τετράκυκλα scooter. Ετοιμαστείτε λοιπόν για νέα, πρωτοποριακά και ηλεκτρικά οχήματα.

  • 30/11/2018

Από ότι διαφαίνεται από τις δηλώσεις των CEO των 2 εταιρειών, πρώτος καρπός της συνεργασίας Zero & Quadro θα είναι ένα ηλεκτρικό Qooder.

Paolo Gagliardo, Quadro CEO: "Η Quadro είναι συνώνυμη με τις προηγμένες μεταφορικές λύσεις και έχει ήδη βγάλει στην παραγωγή στην Ευρώπη το τετράτροχο Qooder (σσ. ο απόγονος του Quadro 4), που δημιουργεί μια νέα κατηγορία στις μεταφορές, πατενταρισμένο και μοναδικό στον κόσμο. Θέλουμε να συνεργαστούμε με τους καλύτερους, ώστε να εισέλθουμε στον κόσμο των οχημάτων με μηδενικούς ρύπους μέχρι το τέλος του 2019."

Jim Callahan, Διευθυντής επαγγελματικής ανάπτυξης της Zero: "Ετοιμαζόμαστε να συνεργαστούμε στο θέμα των κινητήρων με ορισμένες μόνο εταιρείες που μοιράζονται το όραμα μας, τις αξίες και το πάθος μας για ποιότητα. Από την αρχή κιόλας το πρωτότυπο ηλεκτρικό Qooder αποδείχθηκε εξαιρετικά διασκεδαστικό στην οδήγηση του. Η μετατροπή του Qooder σε ηλεκτρικό, με τη βοήθεια της Zero, πρόκειται να αλλάξει τις απόψεις για την αστική κινητικότητα."