Zero Motorcycles 2019 - Aνανεωμένη γκάμα


Η Zero Motorcycles έχει κάνει άλματα μέσα σε λίγα σχετικά χρόνια από την ίδρυσή της το 2006. Είναι μια από τις λίγες εταιρείες ανά τον κόσμο που διαθέτει μια πλήρη γκάμα μοντέλων και έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως μια πρωτοπόρος των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών.

  • 24/10/2018

Για το 2019 η Zero παρουσιάζει τις ανανεωμένες μοτοσυκλέτες της. Ας δούμε αναλυτικά τι αλλάζει στα νέα της μοντέλα.

Γι’ αρχή, όλη η σειρά αποκτά κάποια νέα χρώματα, όπως Rhino Gray (γκρι) του FXS ή το Jet Black (μαύρο) του S

S και DS

Οι εισαγωγικές εκδόσεις των Zero S και DS, που πωλούνται με τη μικρότερη διαθέσιμη μπαταρία ZF7.2, κέρδισαν μια καλή δόση ισχύος με 42% αύξηση ιπποδύναμης.

DSR

Το on-off μοντέλο της αποκτά νέο εξοπλισμό για το 2019, ουσιαστικά περνώντας στο στάνταρ πακέτο του μια σειρά από αξεσουάρ που ως τώρα ήταν έξτρα.

Αυτά περιλαμβάνουν της dual sport ζελατίνα, αντιολισθητικές επιφάνειες στα πλαϊνά του ρεζερβουάρ (tank grips), χούφτες τιμονιού και μια παροχή 12 V για φόρτιση διαφόρων συσκευών και αξεσουάρ.

Charge Tank

Το Charge Tank προστέθηκε στη λίστα των έξτρα της Zero το 2018, προσφέροντας τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης. Σύμφωνα με τη Zero, S ή το DS ZX7.2 11kW θα χρειαστούν μόλις μια ώρα για να φτάσουν από άδεια στο 95% χρησιμοποιώντας Level 2 φορτιστή.

Για το 2019, αυτό το αξεσουάρ γίνεται συμβατό και με τα προηγούμενα μοντέλα της Zero και συγκεκριμένα από το 2015 και μετά.

Μακροχρόνια Αποθήκευση

Η Zero αναβάθμισε το software στο λειτουργικό πρόγραμμα των μοτοσυκλετών της προσθέτοντας τη Long Term Storage Mode. Ουσιαστικά αυτό που έκανε είναι να προβλέψει για την καλή υγεία της μπαταρίας της μοτοσυκλέτας αν αυτή αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να χρησιμοποιείται – όπως συμβαίνει σε μέρη όπου ο χειμερινός καιρός απλά αποκλείει τη χρήση μοτοσυκλέτας.