Yamaha - Στα σκαριά η ανανέωση των N-ΜΑΧ 125/155


Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε πως η Yamaha ετοιμάζεται να ανανεώσει το NMax, το σκούτερ που διατίθεται σε εκδόσεις 125 και 155 cc και που ξεχωρίζει χάρη στη χρήση του συστήματος Variable Valve Actuation (VVA, Μεταβλητή Ενεργοποίηση Βαλβίδων) στον Blue Core κινητήρα του.

  • 18/4/2019

Στην Ινδία βρήκαν τον δρόμο τους στη δημοσιότητα μια σειρά εικόνων που κυκλοφόρησαν ως μέρος της κατατεθειμένης πατέντας της Yamaha για το σχέδιο του νέου μοντέλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το NMax θα περάσει από ένα εκτεταμένο facelift, με βασική αλλαγή (όπως βλέπουμε στις εικόνες) την προσαρμογή του μπροστινού μέρους στην αισθητική σφραγίδα των XMax και Tmax με τα πιο στενά φανάρια.


Αλλαγές συναντάμε και στη σχεδίαση του πίσω μέρους, ενώ οι Ινδοί συνάδελφοι ισχυρίζονται πως στα μηχανικά του μέρη δε θα συναντήσουμε καμιά αλλαγή από τα σημερινά δεδομένα.

Το νέο NMax αναμένεται να παρουσιαστεί ως μοντέλο 2020, οπότε είναι πολύ πιθανό να το δούμε φέτος το φθινόπωρο σε κάποια από τις μεγάλες εκθέσεις, όπως λ.χ. την EICMA στο Μιλάνο.