Υamaha - Νοικιάζει και μοτοσυκλέτα και εξοπλισμό camping στη Iαπωνία. Ο λόγος είνα τρελός!


Μοτοσυκλέτα, εξερεύνηση νέων περιοχών και στο τέλος της ημέρας, αφού έχεις “γεμίσει” με παραστάσεις, να στήνεις την σκηνή σου για ένα απολαυστικό ύπνο στην φύση. Ότι καλύτερο! 

  • 6/9/2019

Στην Ιαπωνία λοιπόν, προσφέρεται η δυνατότητα να νοικιάσει κανείς μοτοσυκλέτα και εξοπλισμό κατασκήνωσης , σε επιλεγμένους dealers της Yamaha. Το camping set που προσφέρεται προς ενοικίαση είναι υπερπλήρες, καλής ποιότητας, και περιλαμβάνει:

-Σκηνή 

-Εξωτερικό υπνόσακο

-Εσωτερικό υπνόσακο 

-Υπόστρωμα 

-Καρέκλα 

-Τραπεζάκι 

-Μαγειρικό set (“γκαζάκι” και σκεύος)

-Φανό 

-Σφυράκι

-Γενικής χρήσης τσάντα 

Για να νοικιαστούν όλα αυτά, το κόστος είναι 85 ευρώ για το “καπάρο” και τις πρώτες 24 ώρες, ενώ για κάθε έξτρα μέρα χρήσης, η χρέωση είναι 25 ευρώ περίπου. Οπότε ο κάθε Ιάπωνας αναβάτης, μπορεί μέσω εφαρμογής, να νοικιάσει ένα Serrow 250 και πλήρες set κατασκήνωσης μαζί, ώστε να απολαύσει μερικές μέρες ελευθερίας. 

Ωραία όλα αυτά αλλά αν το σκεφτεί κανείς, μιλάμε για την Ιαπωνία, όπου ο μέσος όρος των πολιτών της, έχει σίγουρα την αγοραστική δύναμη για να αποκτήσει ένα set camping σαν και αυτό. 

Γιατί λοιπόν η Yamaha προσφέρει αυτή την υπηρεσία; Ο λόγος είναι ότι στην Ιαπωνία, έχουν τεράστιο πρόβλημα χώρου στα σπίτια. Το εμβαδόν επιφανείας του χώρο διαβίωσης και χρήσης στην Ιαπωνία, κοστίζει πανάκριβα, οπότε καθαρά χωροταξικά, θεωρείται μεγάλη πολυτέλεια να καταληφθεί αποθηκευτικός χώρος από ένα set κατασκήνωσης που θα χρησιμοποιηθεί 2-3 φορές τον χρόνο.