Υamaha – Ετοιμάζει και άλλο τρίτροχο μοντέλο!


Η Yamaha ποντάρει πολλά στα τρίτροχα, το έχουν καταλάβει όλοι πλέον αυτό! Ότι ξεκίνησε με τα Tricity, συνεχίστηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο με το NIKEN και πλέον αυτό που περιμένουμε δεν είναι το εάν, αλλά το πότε θα κάνει την επόμενη της κίνηση η Yamaha στους 2+1 τροχούς!

  • 31/5/2018

Θα είναι άλλη μια μοτοσυκλέτα και αν ναι, ποιας κατηγορίας; Μήπως θα είναι scooter; Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει συνέχεια και ήδη έχουν υπάρξει φήμες γύρω από αυτό το θέμα. Οι συνάδελφοι του ιαπωνικού Young Machine πάντως, κάνουν λόγο για νέο τρίτροχο μοντέλο scooter στα 250/300 κ.εκ., δηλαδή ένα XMAX με ένα πρόσθετο τροχό.

Θεωρούμε βέβαια απίθανο να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο όπως το περιγράφουν οι ιάπωνες, αφού το νέο τρίτροχο scooter θα πρέπει να έχει την δική του οντότητα και να μην συγχέεται με τα δίτροχα μοντέλα της Yamaha.

Ωστόσο η ιδέα ένος Tricity στα 300 κ.εκ. ή ακόμα και στα 400 κ.εκ., δεν ακούγεται παράλογη και εκτός τόπου και χρόνου. Ίσα – ίσα θα λέγαμε ότι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να γίνει πραγματικότητα.

Υπομονή λοιπόν, θα τα μάθουμε όλα το φθινόπωρο, όπου και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, στο σαλόνι του Tokyo.