Vincent Black Lightning του 49 αναμένεται να πιάσει τιμή ρεκόρ!


Ο οίκος Bonhams ειδικεύεται στις δημοπρασίες οχημάτων και η ετήσια, ειδικά αφιερωμένη στις μοτοσυκλέτες εκδήλωση που προγραμματίζεται κάθε χρονιά τον Ιανουάριο στο Las Vegas, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των συλλεκτών “μεγάλου βεληνεκούς”. 

  • 14/1/2019

Τα μοντέλα που δημοπρατούνται από τον Bonhams είναι σπανιότατα και οι τιμές που πιάνουν “στο σφυρί” προκαλούν ίλιγγο. Υπενθυμίζουμε ότι το ρεκόρ της ακριβότερης πώλησης που έχει σημειωθεί σε δημοπρασία, καταγράφηκε πέρυσι, σε αυτή την εκδήλωση, όταν η πλειοδοσία για μια Vincent Black Lightning του 1951, έφτασε στα 748.332 ευρώ! 

Για φέτος λοιπόν άλλη μια Vincent Black Lighning, από τις 19 που σώζονται στις μέρες μας πρόκειται να δημοπρατηθεί στις 24 Ιανουαρίου. Το μοντέλο είναι κατασκευής 1949 και έχει αναπαλαιωθεί πλήρως, με την κατάσταση του να είναι σαφώς καλύτερη από την περσινή μοτοσυκλέτα που έσπασε το ρεκόρ! 

Αναμένεται λοιπόν “σκοτωμός” μεταξύ των συλλεκτών και πολύ πιθανό να δούμε το ρεκόρ να καταρρίπτεται, με την τιμή της μοτοσυκλέτας να υπερβαίνει τα 750.000 ευρώ!