Video – CCTV κάμερα κατέγραψε το τρομακτικό ατύχημα του George Clooney


Μόλις χτες μιλούσαμε για το τροχαίο ατύχημα που είχε ο Αμερικανός ηθοποιός, George Clooney, στη Σαρδηνία καθώς οδηγούσε το σκούτερ του από το ξενοδοχείο που μένει προς τον χώρο των γυρισμάτων της νέας του τηλεοπτικής σειράς Catch-22.

  • 11/7/2018

Διαβάζοντας πως την έβγαλε καθαρή με έναν μικροτραυματισμό στο γόνατο, υποθέσαμε πως θα επρόκειτο για ένα μικρο-ατύχημα, ωστόσο τα πλάνα από κάμερα CCTV που συνέλαβε όλο το συμβάν είναι πολύ πιο τρομακτικά.

Ο 57χρονος είδε ξαφνικά μπροστά του στην ευθεία μια Mercedes να έχει μπει στο αντίθετο ρεύμα και να του κλείνει τον δρόμο. Ένας άλλος δικυκλιστής μπροστά του αποφεύγει τον εγκληματία οδηγό παρά τρίχα, ωστόσο ο επερχόμενος Clooney δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτε και πέφτει μετωπικά πάνω στη Mercedes, εκσφενδονίζεται στον αέρα και προσγειώνεται δίπλα στην πόρτα του οδηγού του αυτοκινήτου.

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στη συνέχεια, έγινε σαφές πως ο Clooney χτύπησε και πάνω στο παρμπρίζ της Mercedes, οπότε αν δε φορούσε κράνος ίσως να είχαμε πολύ χειρότερες συνέπειες.

Το βίντεο κυκλοφόρησε κατ’ αποκλειστικότητα από την Ιταλική εφημερίδα Corriere Della Sera.