Triumph Trident 660: Έφτασε στην Ελλάδα


Η Triumph Trident 660 μόλις έφτασε στην αντιπροσωπεία Triumph Motorcycles Greece στην Λ. Καλλιρρόης 14 στην Αθήνα.

  • ΤΑΚΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
  • 13/4/2021

Η Triumph Trident 660 μόλις έφτασε στην αντιπροσωπεία Triumph Motorcycles Greece στην Λ. Καλλιρρόης 14 στην Αθήνα. Μια σύγχρονη μοτοσυκλετα naked με καλαίσθητες πινελιές, εμφανή ποιότητα και τεχνολογία, σε τιμή άκρως προκλητική.

Η νέα Trident στα €7,990 που κοστίζει είναι η μοτοσυκλέτα που θα βάλει νέους αναβάτες στον κόσμο της Triumph, και αυτό όχι μόνο λόγω τιμής.

Πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα η οποία ξεφεύγει από το συνηθισμένο - ακραίο θα λέγαμε - στυλ της Triumph στα naked, διατηρώντας μονό προβολέα, ο οποίος είναι LED, στρογγυλός και όμορφος, με φώτα ημέρας DRL.

Το καλλίγραμμο ρεζερβουάρ με τα pads στο πλάι, οι όμορφης σχεδίασης βάσεις πίσω μαρσπιέ, η λεπτή νέα εξάτμιση τοποθετημένη κάτω από τον κινητήρα, η ουρά με το αιχμηρό τελείωμα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν.

Μία πραγματικά όμορφη παρουσία της οποίας η ποιότητας είναι εμφανής σε κάθε σημείο, αναμένεται να ωθήσει την Triumph σε νέους δρόμους, μπαίνοντας σφήνα στα Yamaha MT-07 και Honda CB 650R, από τα οποία σκοπεύει να κλέψει τη δόξα.