Triumph Test Ride Event 2022: Στο Λαύριο με απόλυτη επιτυχία!


Η ελληνική αντιπροσωπεία της Triumph, Ηλιοφιλ Α.Ε., διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Triumph Test Ride Event, σε ένα χώρο πολιτιστικής σημασίας, στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.

  • ΤΑΚΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
  • 30/5/2022

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μαϊου έδωσε την δυνατότητα στους φίλους της Triumph αλλά και σε αναβάτες άλλων εταιριών, να βρεθούν σε έναν όμορφο χώρο, να περάσουν καλά, και να απολαύσουν οδήγηση με τα αγαπημένα τους μοντέλα.

Παρούσες ήταν οι κλασικές Bonneville T100 / T120, οι Scrambler XE / XC, οι naked Street Triple και Speed Triple RS, η Rocket 3 με τον θηριώδη κινητήρα των 2.500cc, η νέα Trident 660, η αδελφή της Tiger 660 Sport, και φυσικά, οι μεγάλες Tiger 900 Rally Pro / GT Pro, και οι πολυαναμενόμενες Tiger 1200 GT Pro / Explorer και Tiger 1200 Rally Pro / Explorer.

Συνολικά 15 μοτοσυκλέτες ήταν διαθέσιμες για δοκιμή, μέγεθος αρκετά μεγάλο για τις συνθήκες της εποχής, που δείχνει ότι η εταιρία σέβεται τον αγοραστή και του δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσει πριν επιλέξει.

Οι αναβάτες που ξεπέρασαν τις 300 συμμετοχές και τις δύο ημέρες, είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν σε μία μικρή αλλά απολαυστική διαδρομή, προκειμένου να πάρουν μία γεύση από τον κινητήρα, το κράτημα, τις αναρτήσεις, τα ηλεκτρονικά, όσο είναι δυνατόν αυτό σε ένα οργανωμένο event με πολλές συμμετοχές. Όλα κύλισαν άψογα με τους πλοηγούς και ουραγούς του BIKEIT να φροντίζουν για την ομαλή διεξαγωγή του event, στο οποίο δεν υπήρχε κανένα ατύχημα, καμία πτώση, καμία γραντζουνιά, κάτι που από μόνο του αποδεικνύει την επιτυχία.

Οι αναβάτες μπορούσαν να απολαύσουν καφέ και φαγητό προσφορά της Triumph με συνοδεία μουσικής και να αναμένουν για την οδήγησή τους σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Ρουχισμός και αξεσουάρ της Triumph βρίσκονταν στον χώρο, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό που φρόντιζε για την ενημέρωση των αναβατών και λύση κάθε απορίας.

Το Triumph Test Ride Event 2022 στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου έκλεισε με απόλυτη επιτυχία, παρά την ζέστη του διημέρου και τα παράλληλα events στην Αττική, δείχνοντας ότι ο κόσμος διψά για οδήγηση, έχει διάθεση να κάνει χιλιόμετρα για να συμμετάσχει και τιμά τις εταιρίες σεβόμενος τις μοτοσυκλέτες και τον διοργανωτή.