Το Benelli TRK251 προ των πυλών!


ΠΡΩΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ EICMA 2017 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ BENELLI ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ TRK ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ 500 CC ΚΥΒΙΣΜΟΥΣ (250 ΚΑΙ 125) ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

  • 21/2/2019

Με το TRK502 να αποδεικνύεται δημοφιλές στην Ελληνική αγορά, εύλογα περιμένουμε να έρθει και το μικρότερο αδελφάκι και η Ελληνική αντιπροσωπεία της Benelli προφανώς αφουγκράζεται αυτή την αναμονή, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με αποκαλυπτική διάθεση.

Για την ακρίβεια, το βιντεάκι μιλά για “ανοιξιάτικη” διάθεση και αυτό ακριβώς εννοούμε ως αποκαλυπτικό, αφού καθορίζει ένα χρονικό πλαίσιο άφιξης του νέου μοντέλου.

Μετά από επικοινωνία μας με τη Motoway απευθύνοντας το σχετικό μας ερώτημα, διευκρινίστηκε πως ο χρόνος άφιξής του δε μπορεί ακόμη να προσδιοριστεί με απόλυτη ακρίβεια, ομοίως και η λιανική τιμή του που δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Συνεπώς μένουμε στο δεδομένο πως το TRK251 θα είναι στην Ελλάδα κάποια στιγμή μέσα στην Άνοιξη και, μόλις έχουμε νέες πληροφορίες, ξέρετε πως θα τις διαβάσετε εδώ άμεσα.

https://www.facebook.com/BenelliGreeceOficial/videos/373645493426458/