The World Adventure Week: Κέρδισε ένα KTM 1290 Super Adventure S!


Επτά ημέρες, επτά μοναδικές προκλήσεις, συν 1.000 χιλιόμετρα να διανύσετε.

  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΖΗΣ
  • 18/6/2021

Η ΚΤΜ καλεί την παγκόσμια κοινότητα των Adventure αναβατών να βγουν για εξερεύνηση στις διαδρομές που πάντα ήθελαν, στη διάρκεια του event «THE WORLD ADVENTURE WEEK» που θα λάβει χώρα μεταξύ 5-11 Ιουλίου 2021.

Πίσω από τη διοργάνωση βρίσκονται η ΚΤΜ και η RISER, ενώ οποιοσδήποτε μπορεί να λάβει μέρος ανεξαρτήτως του είδους και της μάρκας μοτοσυκλέτας που διαθέτει.

Για να λάβετε μέρος, θα πρέπει να κατεβάσετε το RISER app, να δεχτείτε την THE WORLD ADVENTURE WEEK πρόκληση συμπληρώνοντας μια φόρμα, και κατόπιν να ξεκινήσετε να καταγράφετε τις καθημερινές διαδρομές σας.

Οι καθημερινές προκλήσεις της THE WORLD ADVENTURE WEEK είναι:

5 Ιουλίου => Ολοκληρώστε μια διαδρομή και μοιραστείτε την χρησιμοποιώντας το #theworldadventureweek

6 Ιουλίου => Οδηγείστε σε υψόμετρο 890 μέτρων

7 Ιουλίου => Κάντε Check in σε κάποιον KTM dealer, κατά τη διαδρομή σας

8 Ιουλίου => Συμπληρώστε συνολικό υψομετρικό (elevation gain) 1290 m

9 Ιουλίου => Συμπληρώστε τουλάχιστον 5 διαδρομές Δευτέρα-Παρασκευή

10 Ιουλίου => Οδηγείστε 390 km από την αρχή έως το τέλος

11 Ιουλίου => Ολοκληρώστε μια ομαδική βόλτα με τουλάχιστον 2 riding buddies

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση κάθε μιας από τις προκλήσεις / αποστολές, θα σας χαρίζει από 250 βαθμούς, με 1000 επιπλέον βαθμούς για όσους ξεπεράσουν συνολικά τα 1.000 χιλιόμετρα διαδρομών. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2.000 βαθμούς για να μπείτε στην κλήρωση για το μεγάλο βραβείο του event, που είναι μια ολοκαίνουργια KTM 1290 SUPER ADVENTURE S! Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ολοκληρώσετε τουλάχιστον 4 από τις 7 προκλήσεις του event.

Η πρόοδος κάθε συμμετέχοντας θα καταγράφεται σε έναν βαθμολογικό πίνακα στο site theworldadventureweek.com αλλά και μέσα στο app. Όλοι οι αναβάτες που θα ολοκληρώσουν 1.000 χιλιόμετρα μέσα στην εβδομάδα, θα λάβουν ένα προσωπικό βραβείο από την ΚΤΜ.

Είστε έτοιμοι για τη μεγάλη περιπέτεια; Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site της διοργάνωσης ΕΔΩ.

*Η διαθεσιμότητα όλων των βραβείων εξαρτάται από την χώρα διαμονής του κάθε συμμετέχοντα. Για τους αναλυτικούς όρους του διαγωνισμού, δείτε ΕΔΩ.