SYM VF185 - 18 ίπποι, ABS, υγρόψυκτος κινητήρας


Ακόμα δεν υπάρχει επίσημο δελτίο τύπου, δεν υπάρχει υλικό για τον τύπο, και δεν υπάρχει τιμή. Όμως στο ελληνικό site της SYM, το παπί-Γολιάθ VF185 κάνει το ντεμπούτο του, με τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες και πληροφορίες. Ας τις δούμε.

  • 20/12/2018

Το SYM VF185 αναμένεται στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2019, σύμφωνα με το επίσημο site της SYM. Ο κινητήρας του είναι τετράχρονος, μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος και 4βάλβιδος, με επίσημη απόδοση 18PS (17,75Hp), και 6τάχυτο κιβώτιο. Η SYM δεν αναφέρει για την ώρα κάτι για συμπλέκτη, αν και το μοντέλο του εξωτερικού έχει -περισσότερα μόλις μάθουμε.

Στις αναρτήσεις βρίσκουμε ένα συμβατικό πιρούνι μπροστά και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Αμφότεροι οι τροχοί διαθέτουν δισκόφρενο τύπου μαργαρίτα, ενώ το VF185 θα διαθέτει και ABS αν και δεν ανακοινώνεται ακόμα αν θα είναι μονοκάναλο ή δικάναλο -πιστεύουμε το πρώτο, δηλαδή θα επενεργεί μόνο στον μπροστινό τροχό.

Στα όργανα βρίσκουμε ένα στροφόμετρο αναλογικών ενδείξεων με κόκκινο στις 9.000rpm, και μια ψηφιακή οθόνη με ενδείξεις κοντέρ, ταχύτητας κιβωτίου, ένδειξη στάθμης βενζίνης, χιλιομετρητών, ρολογιού, κ.α.

Όπως βλέπουμε στους διακόπτες το παπί της SYM διαθέτει και σινιάλο, αλλά και τον κεντρικό διακόπτη ασφαλείας, που κλειδώνει την οπή του κλειδιού με πάτημα ενός κουμπιού -ή αυτόματα- και ξεκλειδώνει με το πίσω μέρος του κλειδιού.

Η σέλα είναι πανέμορφη, δυο επιπέδων, ενώ ο συνεπιβάτης έχει στη διάθεση του και χειρολαβές. Στα φώτα τώρα έχουμε εντυπωσιακά DRL LED φωτιστικά σώματα μπροστά, ενώ LED είναι τα φλας και το πίσω φωτιστικό σώμα. Το SYM VF185 θα έρθει σε 4 χρώματα, χρυσό, κόκκινο, μπλε και μαύρο.