SYM – Τι θα αποκαλύψει στην EICMA;


Η SYM, πριν από μια εβδομάδα περίπου, έδωσε στην δημοσιότητα μια φωτογραφία που απεικόνιζε την ουρά ενός scooter, χωρίς να αναφέρει τίποτα άλλο σχετικό πέρα του ότι το συγκεκριμένο μοντέλο “έρχεται σύντομα” στην έκθεση του Μιλάνου.   

  • 25/10/2018

Η SYM, πριν από μια εβδομάδα περίπου, έδωσε στην δημοσιότητα μια φωτογραφία που απεικόνιζε την ουρά ενός scooter, χωρίς να αναφέρει τίποτα άλλο σχετικό πέρα του ότι το συγκεκριμένο μοντέλο “έρχεται σύντομα” στην έκθεση του Μιλάνου.   Τώρα, με ένα νέο video αναζωπυρώνει και κεντρίζει το ενδιαφέρον σχετικά με την παρουσίαση αυτή. 

Το video έχει “σκοτεινή”  αισθητική και δείχνει ένα τύπο να κάνει διάρρηξη και να ψάχνει μέσα στα μαύρα σκοτάδια, έναν χώρο που μοιάζει με μυστικό χώρο σχεδιασμού. Φαίνεται ένα κουκουλομένο scooter, που έχει τα φώτα αναμμένα, ο πρωταγωνιστής κάνει μια να το ξεσκεπάσει και… η συνέχεια στην EICMA. 

Mάλλον πρόκειται για ένα νέο πρωτότυπο, αφού στο επίσημο site της SYM, το ταϊβανέζικο, , αναφέρονται τα εξής: 

“Φέτος, στην EICMA θα παρουσιαστούν ταυτόχρονα μια νέα σειρά scooter αλλά και ηλεκτροκίνητα οχήματα, τα οποία θα φέρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και πολύ σύγχρονο design”

Από αυτό, κρατάμε το “ηλεκτροκίνητα” λοιπόν.