SYM NH-T 200: Ιδανική entry level


Η NH-T 200 έχει φτιαχτεί με γνώμονα το νέο αναβάτη και σύμφωνα με την SYM είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανοίξουν οι ορίζοντές του. Μια όμορφη μοτοσυκλέτα για κάθε μέρα, με design που παραπέμπει σε περιπέτεια, και σε δυνατή τιμή.

 

  • 17/3/2020

Ας δούμε εν τάχει τα δυνατά σημεία της NH-T 200.

• Η NH-T 200, μοιράζεται τον κινητήρα με αυτόν του super παπιού VF185.
• Έχει σπορ εμφάνιση και ακολουθεί τις γραμμές των adventure-crossover.
• Με compact διαστάσεις, χαμηλό ύψος σέλας και μικρό βάρος, είναι ιδιαίτερα εύκολη στους χειρισμούς και πολύ βολική στην καθημερινή χρήση.
• Με χαρακτηριστικό ρύγχος κάτω από τον προβολέα, διαθέτει μεγαλύτερο τροχό 19 ιντσών μπροστά, αλλά και ακτίνες στις ζάντες.
• Το τιμόνι είναι ψηλό, οι διαδρομές των αναρτήσεων και το ύψος του κινητήρα από το έδαφος, μεγάλο.
• Τα λάστιχα είναι για χρήση on/off, για άσφαλτο και χώμα.

Η NH-T 200 συνεχίζει την παράδοση της SYM στις εύχρηστες και χρήσιμες μοτοσυκλέτες καθημερινής χρήσης, ενώ διευρύνει την γκάμα της στη σειρά NH. Σχεδιασμένη από ευρωπαϊκό οίκο, απηχεί τις αισθητικές τάσεις τις εποχής, προσφέροντας μοντέρνες απόψεις και δυναμισμό στην κατηγορία.

Κινητήρας υψηλών επιδόσεων
Η ΝΗ-T 200 κινείται από το μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο, τετραβάλβιδο κινητήρα 183cc, αποδίδοντας 18,4 ίππους στις 8.500 στροφές με ροπή 15.7 Nm στις 7.500 στροφές. Η σχέση συμπίεσης είναι 11,2:1. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6 σχέσεων και ο συμπλέκτης είναι υγρός πολύδισκος. Η τροφοδοσία της NH-T200 γίνεται από το σώμα ηλεκτρονικού ψεκασμού της CONTINENTAL. Η κατανάλωση, βάσει προδιαγραφών Euro 4, είναι μόλις 2,40 λίτρα τα 100 χλμ.

Στιβαρό πλαίσιο με συμπαγείς διαστάσεις
Το πλαίσιο της NH-Τ είναι τύπου “διαμάντι” και αγκαλιάζει τον κινητήρα, ο οποίος κρέμεται από αυτό. Το βάρος τής NH-T είναι 152 κιλά (πλήρης υγρών) με τη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ να είναι στα 11 λίτρα.

Κινείται και στο χώμα
Η NH-T 200 φοράει ακτινωτούς τροχούς για καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών του δρόμου, γεγονός που προσδίδει οδηγική άνεση και σε χωμάτινες διαδρομές. Ο μπροστινός τροχός είναι 19” ιντσών και ο πίσω 17” ιντσών. Tα ελαστικά με χάραξη on/off έχουν διαστάσεις 100/90-19 μπροστά και 130/80-17 πίσω.

Το σύστημα αναρτήσεων αποτελείται από τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός, με μεγάλα καλάμια διαμέτρου 37mm και διαδρομής 140 mm. Πίσω, το monoshock αμορτισέρ είναι διαδρομής 42,5mm. Η θέση οδήγησης είναι εργονομική για αναβάτη και συνεπιβάτη. Το ύψος της σέλας είναι στα 812mm, επιτρέποντας στα πόδια να πατήσουν εύκολα στο έδαφος.

Το σύστημα πέδησης αποτελείται από δύο δίσκους τύπου μαργαρίτα μεγάλης διαμέτρου, 288mm εμπρός και 222mm πίσω. Οι δαγκάνες είναι δύο εμβόλων. Το δικάναλο σύστημα ABS προέρχεται από την CONTINENTAL.

Σύγχρονη εμφάνιση & Τεχνολογική υπεροχή
Η NH-T 200 έχει εμφάνιση και αίσθηση μεγάλης μοτοσυκλέτας. Ο FULL LED φωτισμός της, το ψηφιακό όργανο LCD στο τιμόνι και η θύρα φόρτισης USB 2A, προσδίδουν επιπλέον «πόντους» στη σύγχρονη εμφάνιση και τη χρηστικότητα της μοτοσυκλέτας για την καθημερινή μετακίνηση.

Η NH-Τ 200 διατίθεται στην τιμή 2.795€ σε 3 χρωματισμούς:
• TITANIUM-BLACK
• BLACK-WHITE
• RED-BLACK-WHITE

Περισσότερες πληροφορίες στο www.sym.gr