SWM Varez 125 & Varez 400 2019 - EICMA


Η SWM παρουσίασε στην EICMA 2018 δυο νέα μοντέλα κάτω από το όνομα Varez, στα 125 και 400 κυβικά. Το όνομα αποτίει φόρο τιμής στην ιταλική περιοχή του Varese, ενώ για την ώρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τις 2 μοτοσυκλέτες.

  • 13/11/2018

Το σουλούπι των Varez είναι ίδιο, με τον μικρό στρογγυλό προβολέα, το κόκκινο πλαίσιο χωροδικτύωμα, την τεράστια ψαλιδάρα, την racing ουρά, και το ανάποδο πιρούνι μπροστά.

Μονοκύλινδρος ο κινητήρας για το 125, μάλλον μονοκύλινδρος και ο 400, αν και μπροστά βλέπουμε δυο εξαγωγές στον κύλινδρο. Πιο high-spec τα φρένα του 400, ενώ στα πλάγια του ρεζερβουάρ αναγράφεται με περίεργο τρόπο το όνομα τους (VA’RE:Z), με τον κυβισμό να αναγράφεται στην ουρά.

Ενώ για την ώρα όπως σας είπαμε δεν υπάρχει καμία πληροφορία πουθενά για τα Varez, στις μοναδικές φωτογραφίες που βρήκαμε, στο fb της SWM διακρίνεται πίσω από τα δύο μοντέλα κι ένα τρίτο Varez, πιθανώς special, στα 300 κυβικά, με μαύρο πλαίσιο, ακτινική δαγκάνα μπροστά, αγωνιστικά μαρσπιέ, και το logo της SWM στην καρίνα. Περί τίνος πρόκειται άραγε;