Suzuki Hayabusa: 21 χρωματικοί συνδυασμοί κατά παραγγελία


Η Suzuki παρουσίασε στην Ιαπωνία ένα πρόγραμμα που επιτρέπει να συνδυάσεις τα τρία διαθέσιμα χρώματα σε 21 διαφορετικούς συνδυασμούς.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 6/7/2022

Η τρίτη γενιά της θρυλικής πλέον hypersports μοτοσυκλέτας της Suzuki, Hayabusa, παρουσιάστηκε το 2021, ενώ για το 2022 το μόνο που άλλαξε ήταν οι διαθέσιμες χρωματικές επιλογές.

Τώρα η μητρική εταιρεία στην Ιαπωνία αποκάλυψε το Color Order Plan, δηλαδή ένα πρόγραμμα όπου ο πελάτης μπορεί να ανακατέψει τους διαθέσιμους χρωματισμούς για τρία βασικά στοιχεία της μοτοσυκλέτας, καταλήγοντας σε ένα πιο προσωπικό σχέδιο.

Οι επιλογές αφορούν στο χρώμα των κουστουμιών, αποχρώσεις λεπτομερειών (πλαϊνές γρίλιες φέρινγκ, βάση σέλας κλπ) και ζαντών.

Σε κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία μπορεί να επιλεχθεί ένα από τα διαθέσιμα χρώματα:

Κουστούμια: μαύρο, γκρι, λευκό

Λεπτομέρειες: μαύρο, κόκκινο, μπλε

Ζάντες: μαύρο, κόκκινο σκούρο, μπλε σκούρο.

Αυτά κανονικά θα μας έδιναν 27 δυνατούς συνδυασμούς, ωστόσο κάποιοι εξ αυτών δεν επιτρέπονται από την διαδικτυακή εφαρμογή, καθώς το χρώμα των λεπτομερειών και των ζαντών πρέπει να ταιριάζει – έτσι λ.χ. δε γίνεται να έχουμε μπλε λεπτομέρειες με κόκκινες ζάντες.

Συνολικά οι επιτρεπτοί συνδυασμοί είναι 21, με τους τρεις εξ αυτών να αποτελούν τα εργοστασιακά χρώματα για το 2022 – κατάμαυρο, γκρι με κόκκινο, λευκό με μπλε – όλα με μαύρες ζάντες. Συνεπώς υπάρχουν ακόμη 18 χρωματικοί συνδυασμοί για κάποιον που θέλει η δική του Hayabusa να μη μοιάζει με τις περισσότερες άλλες.

Στην ιαπωνική ιστοσελίδα της Suzuki υπάρχει και online configurator για να δει κανείς το αποτέλεσμα των συνδυασμών επί της οθόνης, ωστόσο προς το παρόν το πρόγραμμα έχει μπει στον πάγο.

Η Suzuki ευχαριστεί για τις πολλές custom παραγγελίες που έχει δεχτεί, αλλά αυτές ξεπερνούν την παραγωγική της ικανότητα αυτήν την εποχή, έτσι προς το παρόν σταματά να δέχεται παραγγελίες για το Color Order Plan, το οποίο θα επανενεργοποιηθεί στο μέλλον.

Δείτε το εδώ: Suzuki Hayabusa Color Order Plan