Suzuki GSX-R 250/300 – Νέες πληροφορίες


H επικείμενη ανανέωση του GSX-R 300, είχε επιβεβαιωθεί πριν από λίγο καιρό και μάλιστα  είχαν κατατεθεί και σχέδια προς κατοχύρωση. Τώρα όμως μια νέα σειρά πληροφοριών μας έρχεται από την Ιαπωνία, αποκαλύπτοντας στοιχεία για τον κινητήρα τα ηλεκτρονικά και την εμφάνιση.

  • 28/6/2018

Το ιαπωνικό περιοδικό Young Machine λοιπόν, αναφέρει ότι η ανανεωμένη έκδοση του GSX-R 250/300, θα προσφέρει την δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών riding modes, χωρίς όμως να αναφέρει την κατηγοριοποίηση ή την ονομασία τους.  

Για τον κινητήρα, γίνεται λόγος περί ενός εξελιγμένου συστήματος ψύξης που πέρα από το ψυκτικό υγρό θα  συνδυάζει και την διέλευση καναλιών λαδιού κοντά στην εισαγωγή και στην εξαγωγή για πιο αποτελεσματική ψύξη αυτών των περιοχών.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν και την πιθανότητα ενσωματώσης των περίφημων winglets από τα MotoGP, των αεροδυναμικών δηλαδή βοηθημάτων στο fairing. Φυσικά, στην περίπτωση του GSX-R 250/300, τα winglets θα έχουν περισσότερο έναν διακοσμητικό ρόλο, παρά μια ουσιαστική λειτουργία.