Stefania Palma – Η μητέρα του Valentino δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες “μαμάδες”


Μοιάζουμε σε πολλά με τους Ιταλούς, το “una faccia, una razza” δεν έχει βγει καθόλου τυχαία άλλωστε, οπότε γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι “μεσογειακές μητέρες” δεν έχουν καμία σχέση με τις υπόλοιπες του κόσμου. Οι δεσμοί, ειδικά με τους γιους τους, είναι πανίσχυροι και η γνώμη τους μετράει πολύ! 

  • 4/2/2019

Με βάση όλα αυτά, έχουν ενδιαφέρον λοιπόν οι τελευταίες δηλώσεις της μητέρας του “γιατρού”, κας Stefania Palma, εν όψει της νέας σεζόν στα MotoGP, η οποία ξεκινά σε ένα περίπου μήνα, με τον Valentino να συμμετάσχει έχοντας κλείσει πρόσφατα τα 39 του χρόνια. 

“Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, αν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται, ακόμα και αν πλέον είναι πιο δύσκολο, αυτό σημαίνει ότι εξακολουθεί να το διασκεδάζει. Το πότε θα πάρει την απόφαση να σταματήσει, ειλικρινά δεν το ξέρω, εγώ δεν λέω τίποτα πάνω σε αυτό, δεν θέλω να τον επηρεάσω, απλά του λέω να προσέχει και να έχει το νου του.” 

Σχετικά με την “κόντρα” μεταξύ Rossi και Marquez:

“Αυτό είναι κάτι που μένει μέσα στις πίστες μόνο, νομίζω ότι θα μπορούσαν να είναι καλοί φίλοι. Άλλωστε και οι δύο είναι παραδείγματα προς μίμηση με την απόδοση τους, είναι οι αναβάτες που κάνουν τα MotoGP να έχουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον.”