Σοβαρό ατύχημα με δίτροχο καταγράφηκε στο Google Streetview


Με λίγο ψάξιμο στο Διαδίκτυο μπορεί κανείς να ανακαλύψει σημεία και τέρατα που συνελήφθησαν από τον φακό του αυτοκινήτου της Google που παρέχει το υλικό για την υπηρεσία Streetview.

  • 17/2/2020

Έναν άνδρα να κουτρουβαλά τις σκάλες του σπιτιού του, έναν άλλο να σημαδεύει το αυτοκίνητο με όπλο, ένα παράνομο ζεύγος να κάνει σεξ στη μέση του δρόμου, γυναίκες που τη λάθος στιγμή είχαν θεαματικά ατυχήματα με τα ρούχα τους, μέχρι και κάποιον παράτολμο κύριο που μόλις είδε το εν λόγω όχημα τα πέταξε έξω (τι ποια, τα οικογενειακά κοσμήματα ντε).

Μερικές φορές βέβαια, τα απρόοπτα που πιάνει ο φακός ξεπερνούν το αστείο ή το εκνευριστικό και περνούν στα όρια του μακάβριου, του τρομακτικού.

Όπως η εικόνα που βλέπουμε σήμερα εδώ, η οποία τραβήχτηκε στην πόλη Tlaquepaque του Μεξικού. Σε αυτή βλέπουμε δύο επιβαίνοντες σε μοτοσυκλέτα να πέφτουν με φόρα πάνω σε ένα αγροτικό φορτηγάκι, αφήνοντας πολύ μικρό περιθώριο για αισιοδοξία ως προς το πώς εξελίχθηκε.

Αμφότεροι καβαλούν χωρίς κράνος ή άλλον προστατευτικό εξοπλισμό, ο μεν οδηγός μοιάζει να πέφτει με τα μούτρα στο παρμπρίζ, ενώ ο δεύτερος είναι ακόμη στον αέρα.

Δίχως να γνωρίζουμε τι συνέβη στα επόμενα λεπτά, ας ελπίσουμε οι άνθρωποι να είναι καλά στην υγεία τους.

Για την ιστορία, πάντως, μετά από μερικές τέτοιες εικόνες η Google αποφάσισε να θαμπώνει το θέμα της φωτογραφίας ώστε να μη φαίνονται πρόσωπα και συμβάντα που ενδεχομένως να μη θέλει κανείς να ξαναδεί, ειδικά κάποιος από τους εμπλεκόμενους σε αυτά, ή σε όσα κρίνονται ως απρεπή για ελεύθερη θέαση στο Διαδίκτυο (όπου μπορεί να πέσουν στην οθόνη μικρών παιδιών λ.χ.).

Μόνο που κάποιες φορές, όπως εδώ, οι φωτογραφίες έχουν προλάβει να κάνουν τον γύρο του κόσμου πριν την πολιτικώς ορθή επεξεργασία.