Royal Enfield Himalayan 2020: Κλασσική ομορφιά!


Η παρουσία του στα  adventure είναι ξεχωριστή. Το μονοκύλινδρο Himalayan, δεν είναι λουσάτο και πολυτελές όπως τα περισσότερα μοντέλα της κατηγορίας και προβάλει έναν σκληροτράχηλο, λιτό και απέριττο χαρακτήρα, όντας έτοιμα να ριχτεί στα “δύσκολα”.

  • 29/11/2019

H μοτοσυκλέτα συνεχίζει την πορεία της, μετά από την πρώτη παρουσίαση της το 2017, χωρίς αλλαγές, κερδίζοντας όλο και περισσότερους “περιπετειώδεις” αναβάτες, που επιθυμούν χρηστικότητα και απλότητα.

Μέχρι σήμερα, δεν είχαν σημειωθεί αλλαγές στο μοντέλο, για το 2020 όμως, έχουμε την προσθήκη δυο απλών αλλά σημαντικών στοιχείων εξοπλισμού. Το ένα εξ αυτών είναι ο διακόπτης απενεργοποίησης του ABS, κάτι πολύ χρήσιμο και απαραίτητο στις εκτός δρόμου περιηγήσεις.

Το δεύτερο στοιχείο που θα προστεθεί στο μοντέλο 2020, είναι ο διακόπτης ενεργοποίησης αλάρμ, ώστε να υπάρχει ασφάλεια κατά τις στάσεις και η μοτοσυκλέτα να είναι πιο διακριτή σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, με πολύ βροχή ή ομίχλη.  

Αυτές οι δύο προσθήκες σε συνδυασμό με τα νέα χρώματα σε κόκκιμο, μπλε και γκρι, συνιστούν τις αλλαγές για το Himalayan του 2020.