Royal Enfield Classic 350: Χρόνος άφιξης και τιμή στην Ελλάδα


Σύντομα θα είναι κοντά μας η νέα Royal Enfield Classic 350, με την επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα να ανακοινώνει τον χρόνο άφιξης και τις τιμές των εκδόσεων της μοτοσυκλέτας. 

  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΖΗΣ
  • 18/1/2022

H Classic 350 χρησιμοποιεί τον αερο/ελαιόψυκτο κινητήρα 349 cc που πρόσφατα λανσαρίστηκε μαζί με το Meteor 350. Είναι ένας υπερσύγχρονος μονοκύλινδρος με πολύ υψηλό επίπεδο άνεσης, ομαλότατη λειτουργεία και εξαιρετική εμφάνιση. Στην Classic 350 αποδίδει απόλυτα γραμμικά 20.2 hp στις 6,100 σ.α.λ και 27 Nm ροπής στις 4,000 σ.α.λ., με το μεγαλύτερο μέρος της να είναι διαθέσιμο από τις πολύ χαμηλές στροφές έως το όριο περιστροφής του κινητήρα.

Ο πρωτεύων άξονας εξισορρόπησης εξαλείφει τους περισσότερους κραδασμούς αφήνοντας αισθητό μόνο τον απολαυστικό βρυχηθμό από την εξάτμιση. Το κιβώτιο είναι 5 σχέσεων, με την 5η να είναι πιο μακριά συμβάλλοντας σε ένα ήρεμο χαλαρό ταξίδι στους αυτοκινητόδρομους.

Όλες οι εκδόσεις της Classic 350 που θα διατίθενται στην ελληνική αγορά θα είναι εφοδιασμένες με δικάναλο ABS και δισκόφρενα και στους δυο τροχούς, αλλά και σέλα για τον συνεπιβάτη. Η θέση οδήγησης έχει εξελιχθεί με στόχο την απόλυτη άνεση ακόμα και για τα πιο μακρινά ταξίδια, διατηρώντας όμως την χαρακτηριστική γνώριμη αίσθηση των Classic. Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, ο κλασικός αναλογικός πίνακας οργάνων συμπεριλαμβάνει και μια οθόνη LCD, ενώ μια θύρα USB έχει τοποθετηθεί σε βολική θέση κάτω από το τιμόνι.

Η ολοκαίνουργια Classic 350 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην EICMA 2021 στο Μιλάνο και αναμένεται στην ελληνική αγορά τον Μάρτιο του 2022, με τιμές από τις €5,390 έως €5,590 ανάλογα την έκδοση.

Οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μάθετε περισσότερα για την Classic 350 και δείτε το επίσημο βίντεο της παρουσίασης της, στο αναλυτικό άρθρο του ΒΙΚΕΙΤ, ΕΔΩ.