Royal Enfield Bullet 500 2018 – Ο εκσυγχρονισμός συνεχίζεται


Μπορεί να είναι μια μοτοσυκλέτα με ρίζες στη δεκαετία του 1950, να είναι ίσως η παλιότερη μοτοσυκλέτα που εξακολουθεί να παράγεται και να πωλείται ως καινούργιο μοντέλο, αλλά ο εκσυγχρονισμός της ποτέ δε σταματά.

  • 1/8/2018

Η Ινδική Royal Enfield δε σταματά την εξέλιξη του θρυλικού της Bullet 500 και για το 2018 ενσωματώνει μερικές αλλαγές που δε θα κάνουν μπαμ στην πρώτη ματιά, αλλά θα κάνουν όλη τη διαφορά στην οδήγηση.

Ξεκινάμε από το νέο πιρούνι, στο οποίο πλέον η διάταξη leading axle, δηλαδή το πιρούνι να δένει λίγο πίσω από τον άξονα του τροχού, καταργείται και δίνει τη θέση της σε ένα πιο απλό σχέδιο, όπου το πιρούνι εδράζει στην ευθεία του άξονα. Αυτό αναμένεται να κάνει τη μοτοσυκλέτα πιο σταθερή στις υψηλές ταχύτητες – όσο «υψηλές» κι αν είναι αυτές.

Μετά καλωσορίζουμε το ABS, μια απαραίτητη προσθήκη για να περνά προδιαγραφές στην Ε.Ε. Μαζί με το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος στα φρένα, το Bullet αποκτά και πίσω δισκόφρενο, στη θέση του ταμπούρου που πλέον θα έκανε δύσκολη τη ζωή όποιου θα ήθελε να το κάνει να συνεργαστεί με τα ηλεκτρονικά του ABS.

Το νέο Bullet αποκτά και μερικά νέα χρώματα: Gun Metal Gray, Stealth, Chrome Green, and Chrome Graphite.