Rossi – “Βραβεύτηκε” ως “Loser” της χρονιάς... και παρέλαβε το έπαθλο!


Πείτε ότι θέλετε για τον Rossi, στριφνός και "ξινός", δεν ήταν ποτέ πάντως. Η πιο πρόσφατη απόδειξη για αυτό, το γεγονός ότι η χιουμοριστική εκπομπή Striscia la Notizia του Canale 5 της ιταλικής τηλεόρασης, του απένειμε το βραβείο του “Lοser” της χρονιάς, με τον Rossi να παραλαμβάνει το έπαθλο χαμογελαστός και ακομπλεξάριστος, χωρίς να χάσει ούτε στιγμή το χαμόγελο και το χιούμορ του.

  • 8/1/2019

Το “έπαθλο” ήταν αυτό που έχει θεσμοθετήσει η εκπομπή για τέτοιες περιπτώσεις, ένας “χρυσός τάπιρος”, (κάτι σαν τα “χρυσά βατόμουρα” του Holywood), όπου ο τάπιρος είναι ένα συμπαθές θηλαστικό της Νοτίου Αμερικής. Στην περίπτωση του Rossi, ο ο χρυσός τάπιρος είχε προσαρμοστεί αναλόγως, φέροντας δυο clipon στα αυτιά του. 

Ο λόγος που οι συντελεστές της εκπομπής αποφάσισαν να απονείμουν στον Rossi το βραβείο, ήταν το ότι δεν κέρδισε ούτε ένα αγώνα στην σεζόν που μας πέρασε στα MotoGP, με τον Valentino να συμφωνεί με την απόφαση αυτή και να προσθέτει ότι: “ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση, μια σεζόν πήγε εντελώς χαμένη”. 

O Rossi έχει “κερδίσει” άλλη μια φορά τον “χρυσό τάπιρο”, το 2016, επειδή τερμάτισε για τρεις χρονιές σερί, στην δεύτερη θέση, στο πρωτάθλημα των MotoGP. Και τότε όπως και πριν από μερικές μέρες, είχε αντιμετωπίσει την κατάσταση χαλαρά και με χιούμορ.