Προκάλεσε πανικό στους δρόμους γιατί... παντρευόταν τον Rossi!


Η Ιταλική αστυνομία δεν ήταν προετοιμασμένη γι’ αυτό που συνάντησε όταν ολοκληρώθηκε η περιπετειώδης καταδίωξη μιας πολύ επικίνδυνης οδηγού.

  • 18/9/2019

Το πρωί του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε με περιπέτεια για τις αρχές της περιοχής του Riccione στην Αδριατική ακτή της κεντρικής Ιταλίας. Η κλήση που δέχτηκαν μιλούσε για ένα όχημα που σκορπούσε τον πανικό στον παραλιακό δρόμο Rimini - Riccione, καθώς είχε ήδη καταστρέψει πολλά αυτοκίνητα, είχε τραυματίσει έναν πεζό (ευτυχώς όχι σοβαρά) και αποτελούσε έναν μόνιμο κίνδυνο υψηλής ταχύτητας για τη σωματική ακεραιότητα όσων είχαν την ατυχία να βρεθούν στον διάβα του.

Όταν τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο που ακολουθούσε για ώρα μια τρελή πορεία, η 27χρονη από το Μιλάνο που βρισκόταν το τιμόνι του είχε μια αφοπλιστική εξήγηση για το κίνητρό της:

“Έτρεχα γιατί βιάζομαι να προλάβω να παντρευτώ τον Valentino Rossi,” δήλωσε στους εμβρόντητους αστυνομικούς που – ατυχώς γι’ αυτήν – την έπιασαν πριν προλάβει να φτάσει στο Misano Adriatico, όπου ο Γιατρός ετοιμαζόταν για τις κατατακτήριες δοκιμές του αγώνα.

Αν όντως αυτός ήταν ο προορισμός της, απλά φανταστείτε να έφτανε και στην πίστα τι θα συνέβαινε…

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου εξετάζεται η πνευματική της κατάσταση και οι όποιες αιτίες τροφοδότησαν το άκρως επικίνδυνο ράλι της. Κατά πώς φαίνεται, αντί για το πολυπόθητο μονόπετρο του Rossi, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για ένα λευκό τζάκετ με μανίκια που δένουν στην πλάτη.