Πόσο κοστίζει το laptop που παρουσίασαν από κοινού Ducati και Lenovo στη CES


Ducati και Lenovo μεταφέρουν τη συνεργασία τους εκτός αγωνιστικής πίστας, εντυπωσιάζοντας στην έκθεση τεχνολογίας Consumer Electronics Show (CES) 2020, παρουσιάζοντας ένα πολύ όμορφο laptop με αγωνιστικό look, που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 12.000 μονάδων 

  • 23/1/2020

Η Ducati και η Lenovo εδραίωσαν τη συνεργασία τους, με την παρουσίαση μιας περιορισμένης έκδοσης του φορητού υπολογιστή Lenovo Ducati 5, στο Consumer Electronics Show (CES) 2020, το μεγαλύτερο show στον κόσμο των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, που μόλις έκλεισε τις πύλες του, στο Las Vegas.

Η δημιουργικότητα, το πάθος και η τεχνολογία βρίσκονται στο επίκεντρο των δύο μαρκών και για το λόγο αυτό, πριν από δύο χρόνια, η Ducati επέλεξε τη Lenovo ως βασικό τεχνολογικό συνεργάτη, φέρνοντας την πιο προηγμένη τεχνολογία στην πίστα.

Η Lenovo έχει πλέον τα δικά της λογότυπα στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της μάρκας από το Borgo Panigale και στις στολές των αναβατών της, στο MotoGP. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο CES 2020 και οι επισκέπτες του είδαν τα σήματα της Ducati σε ένα λεπτό και ελαφρύ φορητό υπολογιστή σε μια ειδική έκδοση: το Lenovo Ducati 5 με τα Windows 10.

Μία επιτυχημένη συνεργασία που οδήγησε στη γέννηση ενός προϊόντος στο οποίο κάθε στοιχείο και υλικό έχει επιλεγεί προσεκτικά, με σκοπό τη δημιουργία ενός συλλεκτικού αντικειμένου, σε περιορισμένη έκδοση 12.000 μονάδων.

Οι κόκκινες λωρίδες Ducati Corse, το πολύχρωμο κουτί δώρου και το συνοδευτικό κάλυμμα-θήκη με τη χαρακτηριστική ασπίδα Ducati, θα δώσουν στους οπαδούς της Ducati την ευκαιρία να δείξουν το πάθος τους για αυτήν με έναν επιπλέον τρόπο.

Ένας φορητός υπολογιστής 14 ιντσών με χαρακτηριστικά που κόβουν την ανάσα: επεξεργαστής Intel® Core™ i5 10ης γενιάς, ηχεία Dolby Audio™ για καθαρότερο και χωρίς παραμορφώσεις ήχο, διάρκεια ζωής μπαταρίας 12 ωρών με Rapid Charge για γρήγορες επαναφορτίσεις, εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση WiFi 6 και οθόνη Full HD (1920x1080) με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, IPS (switch in-plane) και φωτεινότητα 300 nits, για εντυπωσιακή εμπειρία θέασης.

Με τις κομψές γραμμές, το μεταλλικό σασί με εξαρτήματα εξαιρετικής ποιότητας και το σχεδιασμό της Ducati, το νέο Lenovo Ducati 5 έχει βάρος μόλις 1,58 κιλά και πάχος 16,9 mm (0,66 ίντσες). Θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές από τον Απρίλιο του 2020, με τιμές που θα ξεκινούν από € 899,00 (με ΦΠΑ).