Piaggio Medley - τώρα σε τιμή προσφοράς!


Τώρα η δυναμική προσωπικότητα και η άνεση οδήγησης της γκάμας Medley, σε ακόμα πιο προσιτή τιμή, με όφελος 150€ (από 2.770 ευρώ), μόνο μέχρι 31/12/2019!

  • 9/10/2019

Το Piaggio Medley έχει καταφέρει να καθιερωθεί μεταξύ των best seller σκούτερ της αγοράς, δημιουργώντας μία νέα κατηγορία σκούτερ Piaggio με μεγάλους τροχούς, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των ευέλικτων και ελαφριών σκούτερ με την άνεση και τα χαρακτηριστικά της ανώτερης κατηγορίας.

Το Medley τραβάει τα βλέμματα με το μοναδικό του στυλ -απόλυτη έκφραση του αυθεντικού σχεδιασμού Piaggio- όμως αυτό που σίγουρα θα σε κερδίσει είναι ο συνδυασμός της κομψής εμφάνισης με ουσιαστική πρακτικότητα και οδηγική ασφάλεια. Ένα συμπαγές σκούτερ, ιδανικό για γρήγορες αστικές μετακινήσεις, που δεν σε υποχρεώνει να θυσιάσεις τίποτα από την άνεση και τη λειτουργικότητα που επιθυμείς: χάρη στην ευφυή διαχείριση των χώρων, είναι το μόνο μοντέλο στην κατηγορία του που προσφέρει δυνατότητα αποθήκευσης 2 full-face κρανών κάτω από τη σέλα.

Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα για το Medley. Ο μπροστινός τροχός 16 ιντσών και τα δύο δισκόφρενα με ABS δύο καναλιών στον βασικό εξοπλισμό, προσφέρουν σταθερότητα και βέλτιστο έλεγχο σε κάθε οδόστρωμα. Το Medley είναι εξοπλισμένο με τους υγρόψυκτους κινητήρες ψεκασμού i-get 125 και 150, με το κατοχυρωμένο σύστημα Start & Stop της Piaggio, που σβήνει αυτόματα τον κινητήρα όταν σταματάει το όχημα.

Μην χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να επωφεληθείς από τις προνομιακές τιμές, μέχρι 31/12/2019. Το μόνο που μένει είναι μία επίσκεψη σε ένα σημείο πώλησης Piaggio για να επιλέξεις την έκδοση που σου ταιριάζει: Medley, Medley S ή Medley Special Edition!