Πανίσχυρο Ducati Panigale V4R... Μόνο που πρόκειται για Desktop PC!


ΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ SUPERBIKE ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΕΛΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ DESKTOP PC, ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ.

  • 12/8/2019

Ο Ταϊλάνδος Juggapat Thonglue, ιδιοκτήτης της Juggapat Modifier - JMDF, συνδυάζει κατά μια έννοια και τις δύο προαναφερθείσες κατηγορίες, δημιουργώντας πανίσχυρα Desktop PC, σε towers με σχεδίαση εμπνευσμένη από τα κορυφαία superbike μοντέλα μοτοσυκλετών της εποχής μας.

Στο παρελθόν, είχει φτιάξει Ducati Panigale V4 Μκ Ι PC και BMW HP4 Race PC, ωστόσο έχει περάσει ένας χρόνος από τότε και το διάστημα αυτό είναι τεράστιο δεδομένης της εξέλιξης που υπάρχει στον χώρο των υπολογιστών. 

Έτσι, ο Juggapat επιστρέφει, με το Ducati Panigale V4R Mk II PC, ισχυρότερο και πιο καλά εξοπλισμένο από την προηγούμενη έκδοση. Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής: 

CPU : Intel core I7-8700

MB : LGA 1151 GIGABYTE Z370 AORUS Gaming 5

GPU : MSI RX 580

RAM : G.SKILL TRIDENT-Z RGB 

PSU : Corsair GS800

SSD : 120 GB  

Προφανώς λοιπόν πρόκειται για ένα δυνατό gaming μηχάνημα και με τέτοια εμφάνιση στο tower, ιδανικό για να παίζει κανείς παιχνίδια με μοτοσυκλέτες. 

Ο Juggapat, μπορεί να κατασκευάσει κατά παραγγελία το ίδιο ή αντίστοιχο tower και να κάνει και το λεγόμενο build με το συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ή όποια του ορίσει ο εκάστοτε πελάτης. Αλλά δεν μιλάμε φυσικά για κάτι προσιτό, φανταστείτε ότι το προηγούμενο Ducati PC, κόστιζε 6.500 δολάρια…