Όλες οι "Black Friday" προσφορές των εταιρειών


Μοτοσυκλέτες με εκπτώσεις που κυμαίνονται από νόστιμες ως “το αφεντικό τρελάθηκε”, αξεσουάρ και ρουχισμός σε προσφορά, αλλά και εκπλήξεις που θα περιμένουμε για να μάθουμε.

  • 26/11/2019

Μαύρη Παρασκευή, κατά κόσμον Black Friday, μια μέρα που καθιερώθηκε στην πατρίδα του μάρκετινγκ, Η.Π.Α., τη δεκαετία του 1950 για να σηματοδοτήσει την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγένων (και πρωτίστως την αγορά αυτής, βεβαίως-βεβαίως), η οποία έγινε πιο γνωστή στα μέρη μας όταν υιοθετήθηκε από τον κόσμο των ηλεκτρονικών ευρείας χρήσης , για να εξαπλωθεί και σε άλλους τομείς της αγοράς. Όπως η Μοτοσυκλέτα.

Στα δικά μας χωράφια λοιπόν η Black Friday δεν τυγχάνει και καθολικής αποδοχής, αλλά κάποιες εταιρείες βρίσκουν μια όμορφη ευκαιρία να κάνουν τις προσφορές τους σε μια περίοδο που ο κόσμος εύκολα ή δύσκολα μπαίνει σιγά-σιγά σε κλίμα για ψώνια.

Ας δούμε ποιες εταιρείες στην Ελλάδα έχουν φέτος προσφορές στα πλαίσια αυτής της ημέρας.

Γκοργκόλης Α.Ε.

Η αντιπρόσωπος της Quadro στην Ελλάδα ανακοίνωσε μια σπουδαία έκπτωση για το τρίκυκλο σκούτερ QV3 τον περασμένο Οκτώβρη και μέσα σε ελάχιστο χρόνο ξεπούλησε! Ως αποτέλεσμα, εξασφάλισε άλλα 28 QV3 που προσφέρονται με το εκπληκτικό όφελος των €2,800 στη λιανική τους τιμή και όποιος προλάβει ως την Παρασκευή 29/11!

https://www.quadroscooters.gr/qv3-blackfriday-vol-iii/

Δέλτα Μοτοσυκλέτες

Μας άνοιξε την όρεξη με μια Black & Yellow (μαύρη και κίτρινη) Παρασκευή όπως τη διαφημίζει η Ιταλική SWM, την οποία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η Δέλτα.

Θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες μέρες ως την Παρασκευή για να μάθουμε τι ακριβώς έρχεται.

https://www.facebook.com/deltamotorcycles/

Ducati

Black Friday στα κόκκινα. Απλά και ξεκάθαρα, προσφορές στις λιανικές επιλεγμένων μοντέλων της Ducati που φτάνουν ως και τα €4,000 (XDiavel S 2019), αλλά και έκπτωση 30% σε όλα τα είδη ρουχισμού αναβάτη.

Οι προσφορές αυτές θα είναι σε ισχύ όλη την εβδομάδα μέχρι και την Παρασκευή 29/11, δηλαδή την αυθεντική Μαύρη Παρασκευή.

https://www.ducati.gr/site/content.php?sel=780&artid=3500

KYMCO

Ειδικά για την περίσταση η εορταστική ημέρα στην KYMCO ονομάζεται Black Frider, διότι είναι εστιασμένη στον αναβάτη, τον rider.

Για να μάθει κανείς ποια είναι αυτή η δέσμη προσφορών που μας υπόσχεται η KYMCO, θα πρέπει να κάνει μια βόλτα από το https://blackfrider.gr, να εγγραφεί δωρεάν και να ανακαλύψει πρώτος τις προσφορές που αναμένεται να αφορούν πολλά από τα μοντέλα της.

Μοτοδυναμική / Motod1rect

Η αντιπρόσωπος της Yamaha στη χώρα μας δεν τρέχει κάποιο πρόγραμμα προσφορών που να αφορά άμεσα τις μοτοσυκλέτες της, ωστόσο η Black Friday θα απασχολήσει ένα άλλο κομμάτι της Μοτοδυναμικής, το Motod1rect.

Για να ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές που θα τρέξουν – και έχει ένα σκασμό προϊόντα από άκρως τεχνικό εξοπλισμό ως τα πιο χαλαρά casual ρούχα – πρέπει να κάνετε μια δωρεάν εγγραφή εδώ: https://www.motodirect.gr/el-gr/

TEOMOTO

Παρασκευή 29 και Σάββατο 30/11 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της – Λεωφόρος Κηφισού 29, Αιγάλεω – η Ελληνική αντιπροσωπεία των Kawasaki, Peugeot, Brixton, Skyteam και Daelim θα τρέξει μια σειρά από προσφορές που αφορούν τα πάντα, από τα ίδια τα δίκυκλα ως ρουχισμό αναβάτη και αξεσουάρ για την καλή του. Οι εκπτωτικές αυτές τιμές θα διατηρηθούν για μια εβδομάδα ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.