Οδηγήστε το Yamaha NEO's Dual Battery σε όλη την Ελλάδα


Οδηγήστε το μέλλον! Από τον Ιούνιο, θα έχετε τη δυνατότητα να οδηγήσετε σε όλη την Ελλάδα, το μοναδικό scooter NEO’s Dual Battery, το πρώτο ηλεκτροκίνητο scooter της Yamaha που είναι εξοπλισμένο με δύο μπαταρίες.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΣΤΙΛΟΓΛΟΥ
  • 23/5/2023

Η Yamaha, του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, και οι συνεργάτες της, διοργανώνουν το μεγαλύτερο test ride event της χρονιάς, με αφορμή το μοναδικό Yamaha NEO’s Dual Battery. H έκδοση NEO’s DUAL BATTERY Limited με δύο μπαταρίες προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία στην πολύωρη αστική μετακίνηση. Είναι εξοπλισμένη με δύο φορητές μπαταρίες ιόντων λιθίου 50,4V/19,2Ah που μπορούν να φορτιστούν επάνω στο scooter ή να αφαιρεθούν (8kg η κάθε μια) για εύκολη φόρτιση, στο σπίτι ή στο γραφείο σας.

Επιπλέον, εξοπλίζεται με τον μεγαλύτερο κινητήρα (ονομαστική ισχύς: 2,3 kW) και τους μεγαλύτερους τροχούς (13’’ / 13’’) στην συγκεκριμένη κατηγορία. Οι δύο μπαταρίες του NEO’s Dual Battery προσφέρουν αυτονομία για έως και 68 χλμ (Δοκιμή με τη μέθοδο WMTC Class 1 σε λειτουργία STD, πλήρως φορτισμένη μπαταρία σε θερμοκρασία 25°C.).

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του NEO’s DUAL BATTERY Limited ορίζεται στα 4.420€, αλλά η τελική τιμή του μετά τη χρήση του επιδοτούμενου προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» ορίζεται στα 2.945€. Επικοινωνήστε με τον Επίσημο Συνεργάτη Yamaha της περιοχής σας και κλείστε ένα συναρπαστικό test ride με το νέο Yamaha NEO’s!

Περισσότερες πληροφορίες για το Yamaha NEO’s: https://www.yamahamotor.eu/gr/el/products/scooters/urban-mobility/neo-s-2023/

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: https://www.yamahamotor.eu/gr/el/news/NEO's-Test-Ride-Tour-2023/