Ο Υπερίωνας έκανε το ντεμπούτο του και πλέον κοιτάζει ψηλά


Η πρώτη ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα αγώνων στην Ελλάδα έσπασε το ρόδι στον διεθνή διαγωνισμό Motostudent και βάζει στόχο την κορυφή

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 27/7/2021

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας REM IHU - Racing Electric MotoStudent International Hellenic University που εξέλιξε τη μοτοσυκλέτα.

"Μετά από 3 χρόνια έρευνας, ανάπτυξης και κατασκευής, τα καταφέραμε!

"Έπρεπε να ξεπεράσουμε πολλές δυσκολίες, αλλά στο τέλος καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την πρώτη Ηλεκτροκίνητη Αγωνιστική Μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα, τον Υπερίωνα (Hyperion).

"Πρέπει οπωσδήποτε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας, που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατόν να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα.

"Η REM-IHU κατάφερε να διεκδικήσει την 28η θέση στη φάση MS1 του Motostudent Competition και την 33η στην γενική κατάταξη. Αυτό όμως δεν είναι το τέλος για εμάς, αντίθετα είναι μόνο η αρχή, καθώς είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η REM-IHU θα συνεχίσει την πορεία δράσης της στον Διαγωνισμό. Ανυπομονούμε να εφαρμόσουμε όλα τα νέα πράγματα που μάθαμε και για άλλη μια φορά, σε συνεργασία με όλους σας, να πετύχουμε μεγαλύτερους στόχους.

"Αγωνιστήκαμε. Θα εξελιχτούμε και θα το επαναλάβουμε μέχρι να ανέβουμε στην κορυφή."

Διαβάστε ακόμη:

- Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, REM-IHU, συνέντευξη στον Τάκη Μανιάτη και το ΒΙΚΕΙΤ

- Η BMW Motorrad Hellas χορηγός της ομάδας REM-IHU