O Marc Marquez, εχει ένα γκαράζ γεμάτο BMW Μ, αξίας 1.000.000 ευρώ!


Ο στόλος των 7 πανάκριβων BMW M Awards που έχει κατακτήσει στις ισάριθμες σεζόν του στη μεγάλη κατηγορία φτιάχνουν ένα αξιοζήλευτο γκαράζ - χωρίς ούτε ένα Honda!

  • 4/12/2019

O Marc Marquez δεν είναι απλά ο κυρίαρχος του MotoGP από τότε που εμφανίστηκε στη μεγάλη κατηγορία, το 2013, αλλά έχει σαρώσει και στα βραβεία.

Ένα από τα εξέχοντα έπαθλα για τους αναβάτες είναι και το αυτοκίνητο της χορηγού του MotoGP, BMW, το οποίο δίνεται κάθε χρόνο στον αναβάτη με τις περισσότερες pole position. To M Award έχει επίσης έναν απόλυτο κυρίαρχο και μαντέψτε ποιον.

Ο Marquez μάλιστα έχει ένα αυτοκίνητο παραπάνω από τίτλους MotoGP, καθώς το πήρε και τη μοναδική χρονιά που δεν πήρε τον τίτλο, δηλαδή το 2015 που το πρωτάθλημα πήγε στον Jorge Lorenzo.

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμά του το Ιταλικό GPOne παρουσιάζει το γκαράζ του Ισπανού αναβάτη με τις 7 BMW M, στις οποίες συναντάμε M6 Coupe (2013), M4 Coupe (2014), M6 Spider (2015), M2 Coupe (2016), M4 CS (2017), M3 CS (2018), ενώ φέτος συμπλήρωσε τη συλλογή του με μια X4 M Competition που παρέλαβε μετά το τέλος του αγώνα στη Valencia.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό οι Ιταλοί συνάδελφοι καταλήγουν σε ένα σύνολο €727,800 για τα επτά αυτοκίνητα σε τιμές καταλόγου, αλλά φυσικά εικάζουν πως ο πρωταθλητής δε θα πήρε τις βασικές “γυμνές” εκδόσεις, μα λογικά θα είχαν φορτωμένα τα έξτρα καλούδια τους, ανεβάζοντας το σύνολο σε ένα ποσό που άνετα φλερτάρει με το εκατομμύριο.

Και τι θα τα κάνει όλα αυτά τα ωραία ο Marquez; Θα μπορούσε να ανοίξει αντιπροσωπεία BMW supercars στην πόλη που ζει, Cervera, ή απλά να τα κρατήσει για πάρτη του και να έχει ένα διαφορετικό αυτοκίνητο κάθε μέρα.

Μαθαίνουμε πάντως πως έχει ήδη χαρίσει κάποια από τα αυτοκίνητά του σε μηχανικούς της ομάδας του, ακολουθώντας το παράδειγμα που κάποτε είχε θέσει ο Loris Capirossi. Ε, άντε να κρατήσουμε κι ένα-δυο για τον μπαμπά και τη μαμά, άντε κι ένα για το κορίτσι…