Ο Jonathan Rea δημοπρατεί το προσωπικό track-day ZX-10R του


Ο Jonathan Rea έβγαλε σε δημοπρασία στο ebay το ZX-10R που έχει για track-days, μοντέλο του 2016, με πολλές βελτιώσεις από την Provec Racing, ενώ στην πώληση περιλαμβάνεται και συνάντηση με τον 6 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή WorldSBK, αλλά και με την ομάδα της KRT!

  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΖΗΣ
  • 26/5/2021

Το συγκεκριμένο ZX-10R έχει βρετανικά χαρτιά και πινακίδα, ενώ έρχεται στα επίσημα χρώματα KRT Winter Test, και στην πώληση περιλαμβάνεται και ο εξοπλισμός δρόμου που δεν εμφανίζεται στις φωτογραφίες.

Ο τυχερός αγοραστής θα πάρει κι ένα KRT VIP pass, για γύρο επιλογής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WorldSBK 2021, που περιλαμβάνει box tour, hospitality lunch, πρόσβαση στα paddock, συνάντηση με τον Jonathan Rea που θα εξηγήσει προσωπικά όλες τις βελτιώσεις του ΖΧ-10R, και ρούχα και αξεσουάρ της KRT υπογεγραμμένα από τον Rea! Κι αν ο νέος ιδιοκτήτης το επιθυμεί, ο Rea θα υπογράψει ΚΑΙ τη μοτοσυκλέτα.

Οι επεμβάσεις που έχει δεχθεί το ZX-10R track-day bike του Jonathan Rea περιλαμβάνουν και τις κάτωθι:

Βελτιωμένο κινητήρα από την KMS

Racing kit ECU

Akrapovic ολόσωμη εξάτμιση

Σύστημα ψύξης Taleo

Samco κολλάρα

Renthal αλυσίδα και γρανάζια

Μανιτάρια GB Racing

Showa full race kit Superstock tuning

Αγωνιστικό τιμόνι και μαρσπιέ της Provec Racing

J.Juan σωληνάκια φρένων

k-tech steering damper

2 σετ φέρινγκ Speedfiber

2 σετ τροχών

Για όλα τα παραπάνω, η δημοπρασία στο ebay ξεκινά από τα 25.000 ευρώ, ενώ ο αγοραστής θα πρέπει να παραλάβει τη μοτοσυκλέτα από την Ισπανία.

Δείτε εδώ την αγγελία της μοτοσυκλέτας στο ebay