Ο Jason Momoa σε ένα... μπερδεμένο video


Ο γιγαντόσωμος ηθοποιός Jason Momoa, γνωστότερος από τους ρόλους του στην τηλεοπτική σειρά Game of Thrones και στην ταινία Aquaman, γύρισε ένα 8λεπτο βίντεο με θέμα την αναπαλαίωση μιας Harley-Davidson, τη ζωή και τα παιδιά του.

  • 19/6/2019

Το θέμα εδώ είναι πως από τη μία μεριά το συγκεκριμένο βίντεο εξυμνεί τη μοτοσυκλέτα, και είναι εξαιρετικά καλογυρισμένο -εξαιρετικά όμως.

Αν επρόκειτο για ταινία μυθοπλασίας, θα τη χαρακτηρίζαμε "επική", "συγκινητική", κ.α.

Δυστυχώς πρόκειται για ένα τύπο ντοκιμαντέρ, που με αφορμή την ημέρα του πατέρα, ο Momoa εξυμνεί παράλληλα με τη μοτοσυκλέτα και τον πατέρα, παίζοντας ο ίδιος τον κεντρικό ρόλο και -αυτό είναι το χειρότερο- βάζοντας "στο κόλπο" και τα ανήλικα παιδιά του.

Κάπως έτσι χάνεται το αυθόρμητο του πράγματος, ειδικά όταν βλέπει κανείς τα στιλιζαρισμένα πλάνα, με Momoa και παιδιά να μην κοιτάνε την κάμερα, υποκρινόμενοι πως δεν υπάρχει, "ζώντας το όνειρο".

Άλλο όμως η μυθοπλασία και άλλο η προσωπική ζωή Jason. Μην τα μπερδεύεις, γιατί είναι κρίμα, ειδικά για τα ανήλικα παιδιά που ξαφνικά βρέθηκαν να ζουν τη ζωή τους ως κομπάρσοι σε ταινία. 

Δείτε όμως το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.