O George Clooney εγκαταλείπει τους δύο τροχούς


Πέρυσι τον Ιούλιο ο πασίγνωστος Αμερικανός ηθοποιός είχε ένα τροχαίο ατύχημα οδηγώντας το σκούτερ του στην Ιταλία. Αν και βγήκε σχετικά αλώβητος από αυτό, η τρομάρα του ήταν μάλλον πολύ μεγάλη.

  • 27/5/2019

“Έπρεπε να τα παρατήσω. Τον χτύπησα με 110 km/h, το κράνος μου άνοιξε στα δύο, μου έφυγαν τα παπούτσια… Χτύπησα δυνατά, απλά περίμενα το τέλος, του έσπασα το παρμπρίζ με το κεφάλι μου και σκεφτόμουν ‘οκ, αυτός ήταν ο σβέρκος μου’...”

Τάδε έφη George Clooney, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Fox News, σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που είχε πέρυσι το καλοκαίρι στη διαδρομή από το ξενοδοχείο του στην Olbia της Σαρδηνίας προς τον χώρο των γυρισμάτων της σειράς Catch 22, όταν ένα αυτοκίνητο ξαφνικά του έκλεισε τον δρόμο.

Αν και τελικά την έβγαλε πεντακάθαρη – με ένα ασήμαντο τραύμα στο γόνατο που δεν τον εμπόδισε καν απ’ το να συνεχίσει κανονικά τα γυρίσματα – η πτήση του για 6-7 μέτρα στον αέρα αφότου είχε κοπανήσει γερά το αυτοκίνητο με το κράνος προφανώς τον θορύβησε πολύ περισσότερο απ’ όσο θα περίμενε κανείς με βάση τις συνέπειες του συμβάντος.

Ο παραγωγός της σειράς και επίσης μοτοσυκλετιστής, Grant Heslov, δήλωσε επίσης πως παρατά τις μοτοσυκλέτες μετά το ατύχημα του φίλου του.

“Έκανα μια συμφωνία την ώρα που τον κρατούσα περιμένοντας το ασθενοφόρο. Είπα στον εαυτό μου πως αν τη βγάλει καθαρή δε θα ξανακαβαλήσω μοτοσυκλέτα ποτέ.”

Και, όπως όλοι υποπτευόμαστε, η απόφαση αυτή είχε πολύ ένθερμη υποστήριξη:

“Τα κάναμε θάλασσα και τώρα οι γυναίκες μας είπαν πως δεν μπορούμε πια να καβαλάμε μοτοσυκλέτα...”