MV Agusta: Επίκειται εξαγορά μεριδίου από την KTM!


Μεγάλα νέα σήμερα για την εταιρία του Stefan Pierer, Pierer Mobility, η οποία κατέχει μέχρι στιγμής τις ΚΤΜ, Husqvarna, GASGAS, WP, κ.α., αφού η αυστριακή εταιρία είναι έτοιμη να αποκτήσει το 25,1% των μετοχών της MV Agusta!

  • ΤΑΚΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
  • 4/11/2022

Τα νέα ήρθαν λίγο καιρό μετά αφού η KTM βόρειας Αμερικής ανακοίνωσε την αντιπροσώπευση των μοτοσυκλετών MV Agusta στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι φήμες φούντωσαν σχετικά με το ενδιαφέρον της αυστριακής φίρμας για το ιταλικό εργοστάσιο.

Μία λυτή ανακοίνωση σχετικά με την συνεργασία των δύο εργοστασίων εξηγεί κάπως την στρατηγική τους χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει αν το νέο καθεστώς θα είναι για πάντα και αν σταματήσει την παραγωγή εξωτικών μοτοσυκλετών.

Η ανακοίνωση επίσης εξηγεί ότι το δίκτυο της Pierer Mobility θα αναλάβει την διάθεση και διανομή και τις παραγγελίες των MV Agusta και πως θα αναλάβει την εισαγωγή σε κάποιες όπου δεν έχει δυνατή παρουσία - όπως για παράδειγμα έγινε πριν λίγες μέρες στην Αμερική.

Εμείς, ευχόμαστε μόνο η συνεργασία να μην αποκαλύψει νέα κόκκινα-ασημί KTM, και οι εξωτικές MV Agusta να προχωρήσουν στο δικό τους δρόμο, με νέα υποστήριξη και φυσικά, χρήματα.