Moto Guzzi Road to 2121: Η πορεία για τα επόμενα 100 χρόνια


Συμπληρώνοντας έναν αιώνα ζωής, η ιταλική εταιρεία έχει φιλόδοξα πλάνα για το άμεσο μέλλον και μας τα παρουσιάζει σε ένα βίντεο.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 13/10/2021

Η πορεία των 100 ετών από το 1921 και την ίδρυση της Moto Guzzi ως κατασκευάστρια μοτοσυκλετών την έχει φέρει σήμερα σε μια θετικότατη θέση. Αισθάνεται οικονομικά ασφαλής ως εξέχον μέλος του Ομίλου Piaggio, διαθέτει μια μαζεμένη γκάμα πετυχημένων μοντέλων και φτιάχνει σχέδια για το μέλλον.

Πρώτα απ’ όλα η ιστορική της έδρα στο Mandello del Lario πρόκειται να ανακαινιστεί και να μεγαλώσει σημαντικά, δημιουργώντας ένα αχανές συγκρότημα που θα αρχίζει από τη γραμμή παραγωγής της Moto Guzzi και θα φτάνει ως το νέο, διευρυμένο μουσείο, αλλά και χώρους διασκέδασης και διαμονής για επισκέπτες.

Παράλληλα η πρόσφατη αποκάλυψη του νέου της υγρόψυκτου κινητήρα, που θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο sport touring μοντέλο V100 Mandello, μας δίνει τον πρώτο άξονα πάνω στον οποία θα κινηθεί τα επόμενα χρόνια. Όπως αποκαλύπτεται στο βίντεο, στα επόμενα 5-6 χρόνια αυτός ο νέος εγκάρσιος V2 θα έχει κινήσει διάφορα μοντέλα που θα καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο χρήσης.

Καθώς λοιπόν αναμένουμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις της Moto Guzzi, ας πάρουμε μια πρώτη γεύση από το πεντάλεπτο βίντεο που μας εισάγει στο επόμενο μεγάλο ταξίδι της αιωνόβιας ιταλικής εταιρείας: τον Δρόμο προς το 2121.

Ιστοσελίδα Moto Guzzi of the Future