Μια Lamborghini που δεν την θέλει κανένας


Η DESIGN 90 ΤΗΣ LAMBORGHINI ΠΑΡΑΧΘΗΚΕ ΤΟ 1986, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ, ΑΦΟΥ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ KAWASAKI ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ BOXER BIKE. 

  • 18/5/2018

Οπότε παρέμεινε μόνο το logo και η εποπτεία της Lamborghini για να προσδώσει σε αυτό το δίτροχο τον αέρα του “εξωτικού” και μάλλον είχε αποτέλεσμα, καθώς παρά την ψηλή για την εποχή τιμή, οι παραγγελίες ξεπέρασαν τις 50.

Ωστόσο μόλις έξι κομμάτι κατασκευάστηκαν τελικά, αφού οι αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Lamborghini, οδήγησαν στην εγκατάλειψη του project.

Στις μέρες μας όμως, η Design 90 δεν φαίνεται να συγκινεί, παρά την σπανιότητα της. Μια από τις έξι μοτοσυκλέτες δημοπρατήθηκε από τον οίκο H&H της Βρετανίας πρόσφατα και… κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να την αγοράσει ή για να είμαστε ακριβείς, δεν βρέθηκε κάποιος να πλειοδοτήσει πάνω από την τιμή εκκίνησης, που είχε οριστεί περίπου στα 50.000 ευρώ, ενώ η εκτίμηση ήταν ότι θα ξεπεράσει τα 100.000 ευρώ σε “χτυπήματα”.

Στα αζήτητα λοιπόν…