Με Apple Car Play θα εξοπλιζόνται επιλεγμένα μοντέλα της Indian


Η ΣΟΥΙΤΑ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ APPLE ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΦΕΞΗΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ 2020 ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ RIDE COMMAND ΜΕ ΤΗΝ 7ΙΝΤΣΗ ΟΘΟΝΗ.

  • 31/7/2020


Καθώς η συνδεσιμότητα αποκτά ολοένα και πιο κεντρικό ρόλο στον εξοπλισμό των νέων μοτοσυκλετών, αρχίζει να αναδεικνύεται η σημασία της συμβατότητας με διάφορες πλατφόρμες. Οι μοτοσυκλέτες της Indian που εξοπλίζονται με το 7ιντσο Ride Command System διέθεταν την ικανότητα να συνδέονται με το Google Auto, σε κάποιες περιπτώσεις ήδη από το 2015.

Πλέον, το software που υποστηρίζει το Ride Command θα μπορεί να συνδεθεί και με τις συσκευές της Apple μέσω της εφαρμογής CarPlay. Αυτό σημαίνει πως ο αναβάτης θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως μουσική, χάρτες κ.ά., αλλά και να συνεργάζεται με τη Siri μέσω φωνητικών εντολών (εφόσον έχει εγκαταστήσει ένα ανάλογο κιτ επικοινωνίας Bluetooth βεβαίως).

Η αναβάθμιση αυτή ενσωματώνεται σε όλα τα μοντέλα Chieftain, Roadmaster και Challenger 2020 που διαθέτουν Ride Command.

Παράλληλα, η Indian ανανέωσε το σύστημα Ride Command με νέες δυνατότητες, όπως βελτιωμένη διαχείριση του συστήματος πλοήγησης, ταχύτερη έναρξη (boot time), audio muting, ένα νέο widget κατανάλωσης καυσίμου καθώς και επίλυση κάποιων προβλημάτων σε προϋπάρχοντα widgets.