Loncin: LX300-6C, νέο naked μοντέλο


Tα τελευταία δύο χρόνια η Loncin έχει “πάρει φωτιά”,  ετοιμάζοντας και παρουσιάζοντας πολλά νέα μοντέλα ( ). Ένα από αυτά ήταν και το GP300, μια όμορφη sport μοτοσυκλέτα, που αποκαλύφθηκε την άνοιξη.

  • 12/9/2018

Σε αυτές τις βάσεις “πατάει” και το νέο μοντέλο LX300-6C, χωρίς όμως να είναι η naked έκδοση του GP300, αφού τον ρόλο αυτό τον έχει αναλάβει ένα άλλο μοντέλο, το LX300-6 χωρίς C στο τέλος…).

Το LX300-6C (με C στο τέλος…), φαίνεται πως μοιράζεται πολλά στοιχεία με τα δύο προαναφερθέντα μοντέλα αλλά διαχωρίζεται από αυτά σε ότι αφορά στην εμφάνιση, ακολουθώντας ένα πιο μυώδες και ρετρό ύφος.  

Η Loncin φαίνεται πως έχει ασχοληθεί αρκετά με την σχεδίαση, με το αποτέλεσμα να είναι όμορφο και προσεγμένο, έχοντας βέβαια “δανειστεί” γραμμές από διάφορα άλλα naked μοντέλα…

Εμείς βλέπουμε λίγο Yamaha XSR700 και λίγο Honda CB300R στην μοτοσυκλέτα, σε βαθμό “έμπνευσης” βέβαια και όχι “αντιγραφής”.  Παρθενογένεση δεν υπάρχει πουθενά άλλωστε. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα, όποτε αρκούμαστε (με επιφύλαξη) στις λιγοστές πληροφορίες που έχουμε για το GP300, δηλαδή τετράχρονος, υγρόψυκτος, και χωρητικότητας 292,4 κ.εκ. κινητήρας, με  ονομαστική απόδοση 29 ίππους στις 8.500 σ.α.λ.