ΚΤΜ - Νέα γκάμα μοντέλων με κινητήρα 490 κ.εκ.;


ΤΟ INDIAN AUTOS BLOG ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ 5 ΝΕΑ ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΤΜ ΣΤΑ 490Κ.ΕΚ., ΕΝΑ DUKE, ΕΝΑ RC, ΕΝΑ ADVENTURE, ΕΝΑ SMC R / SMR R ΚΙ ΕΝΑ SM T / ENDURO R.

  • 27/9/2019

Τον Δεκέμβριο του 2018, ο CEO της KTM Stefan Pierer είχε δηλώσει πως ένας νέος δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας 490κ.εκ. βασιζόμενος σε εκείνον της οικογένειας 790, θα κατασκευαζόταν στην Ινδία, από την Bajaj Auto. Τώρα, το Indian Autos Blog έχει πληροφορίες πως 5 νέα μοντέλα με τον συγκεκριμένο κινητήρα είναι στα σκαριά.

Ο νέος κινητήρας αναμένεται να παράγει 55-60hp, ενώ τα 5 μοντέλα της οικογένειας σύμφωνα με τους Ινδούς θα είναι τα εξής:

KTM 490 Duke
KTM RC 490
KTM 490 Adventure
KTM 490 SMC R / SMR R
KTM 490 SM T / Enduro R

Τα 490 Duke, RC 490 και 490 Adventure θα διαθέτουν μια ανασχεδιασμένη έκδοση από το ήδη υπάρχων πλαίσιο χωροδικτύωμα της σειράς 390, ώστε να χωράει ο ελαφρώς φαρδύτερος κινητήρας.

Αναμένουμε το στιλ και το design των μοντέλων να μη διαφέρει δραστικά από τα μικρότερα μονοκύλινδρα αδέλφια, ενώ ο εξοπλισμός θα παραμείνει στα γνωστά κορυφαία επίπεδα, με αναρτήσεις WP, φρένα Bybre ή J.Juan, LED φώτα, συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης, έγχρωμη TFT οθόνη οργάνων με Bluetooth συνδεσιμότητα, κ.α.

Οι εκδόσεις Supermoto / Enduro πιθανώς να φέρουν μεγαλύτερες αλλαγές σε πλαίσιο και αναρτήσεις, όμως όλα αυτά είναι για την ώρα εικασίες.