KRAX Moto – Κawasaki GTR 1400 Streetfighter



Kawasaki GTR 1400. Μια πολύ γρήγορη και πολύ άνετη μοτοσυκλέτα, φτιαγμένη να καταπίνει χιλιόμετρα όπως λίγες μπορούν. Ένα μοντέλο που δύσκολα μπορεί κάποιος να το φανταστεί σε διαφορετικό ρόλο, πέραν της τουριστικής υπερταχείας. 

  • 22/1/2019

Να όμως που υπήρξε κάποιος, που είδε στο GTR 1400, πράγματα που δεν τα είχε δει άλλος κανείς. Ο λόγος για τον άνθρωπο που υπογράφει ως Chris Kraxmoto, Γάλλο στην καταγωγή και γενικά “τρελαμένο” με τις μοτοσυκλέτες. 

Εκεί λοιπόν που οι περισσότεροι από εμάς, στην θέα ενός GTR 1400 σκεφτόμαστε ισάδια εθνικές, περάσματα συνόρων, αλπικά πάσα και πολύ μακρινούς προορισμούς, ο Chris είδε ένα streetfighter!

Και για να το φέρει σε ακόμα πιο κόντρα ρόλο, το ξεγύμνωσε σε βαθμό που δεν πάει άλλο, πηγαίνοντας από την πολύ πλουσιοπάροχη φιλοσοφία της standard έκδοσης, σε έναν απίστευτο μινιμαλισμό. 

Ποιος θα περίμενε ότι ο άξονας μετάδοσης μαζί με τις υποστηρικτικές ράβδους του, θα έδειχνε τόσο όμορφος σε πλήρη κοινή θέα; Ή ότι το monocoque πλαίσιο του GTR 1400 που ντουμπλάρει και ως φίλτρο αέρα, βγάζει μια ακατέργαστη ομορφιά λες και έχει κατασκευαστεί από πολύ προχωρημένο “μαγαζί” customizing; 

Τελικά ποιος θα το περίμενε ότι από το GTR 1400 μπορεί δια της αφαίρεσης, να προκύψει κάτι τόσο καλό; Εύγε Chris!

…και ξανά εύγε Chris για έναν ακόμα λόγο. Δείτε την μοτοσυκλέτα, παρατηρείστε την καλά. Δεν υπάρχει! Κυριολεκτικά το εννοούμε, είναι προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας / φωτορεαλισμού αλλά η δουλειά που έχει κάνει ο Chris, σε “ψαρώνει” για πλάκα, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάτι πραγματικό!