Κawasaki - Με δύο εκδόσεις και SM μοντέλο το νέο KLX 230


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ KLX 230 ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η KAWASAKI ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

  • 14/5/2019

Τώρα, νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο “ψηλόφτερες” εκδόσεις. Συγκεκριμένα, το KLX 230, θα παραχθεί ως “R”, δηλαδή “καθαρόαιμη” έκδοση χωρίς εξοπλισμό δρόμου και ως “S” ή “L”, με πλήρη εξοπλισμό δρόμου, δηλαδή φώτα, φλας, καθρέπτες και βάση πινακίδας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρχουν αλλαγές στην απόδοση, θεωρούμε όμως δύσκολο η Kawasaki να εξελίξει δύο σημαντικά διαφορετικές εκδόσεις σε αυτή την κατηγορία. Την διαφορά, θα την κάνει το μικρότερο βάρος, λόγω απουσίας πρόσθετου εξοπλισμού στο “R” και ίσως και ένα πιο ελεύθερο τελικό εξάτμισης.

Πέραν των δύο αυτών εκδόσεων όμως, υπάρχει και η πληροφορία για την δημιουργία μιας SM παραλλαγής, βασισμένη φυσικά στο street legal S ή L, με 17άρες ζάντες και ονομασία D-Tracker 230.

Προς το παρόν, παραθέτουμε τις φωτογραφίες από την KLX 230R έκδοση, η οποία φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί από κάποια γραμμή παραγωγής στην ΝΑ Ασία. Χρονικά, η παρουσίαση του KLX 230R, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γίνει σε έκθεση στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας, Τζακάρτα. στις 22 Μαΐου.