Καλοκαιρινές προσφορές Aprilia και Moto Guzzi


Η Aprilia και η Moto Guzzi προσκαλούν όλους τους μοτοσυκλετιστές να γνωρίσουν τη γκάμα του 2024 και ν' ανακαλύψουν τα αποκλειστικά προνόμια και τις νέες προσφορές.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 3/7/2024

[Δελτίο Τύπου]

Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά της σεζόν των μοτοσυκλετών και αγκαλιάζουμε αυτή την αγαπημένη εποχή για οδήγηση με πλούσια προνόμια που δίνουν σε κάθε παθιασμένο μοτοσυκλετιστή την ευκαιρία να ανέβει στη σέλα των νέων μοντέλων των δύο ιταλικών μαρκών και να ανακαλύψει τα αποκλειστικά πλεονεκτήματα που προσφέρονται σε όλες τις μοτοσυκλέτες της γκάμας Aprilia και Moto Guzzi.

Για την Aprilia το αστέρι είναι φυσικά η τελευταία προσθήκη στη σπορ οικογένεια RS: εύκολη και διασκεδαστική, η νέα RS 457 εισβάλλει στην κατηγορία των σπορ μοτοσυκλετών μικρού κυβισμού που μπορούν να οδηγηθούν με άδεια A2 με ένα μοναδικό συνδυασμό ελαφρότητας, ισχύος και ευκολίας οδήγησης, διαθέτοντας την καλύτερη αναλογία ισχύος/βάρους στην κατηγορία της. Μία πραγματική σπορ μοτοσυκλέτα, σε καθαρό στυλ RS, ένα νέο τεχνολογικό και στυλιστικό σημείο αναφοράς για νεαρούς μοτοσυκλετιστές, που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή λιανικής των €7,199.

Μάλιστα, χάρη στην ειδική φόρμουλα με DreamRide Now, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε την Aprilia RS 457 με βολικές χαμηλές δόσεις από €105/μήνα και μετά από 3 χρόνια να αποφασίσετε αν θα την κρατήσετε, θα την αντικαταστήσετε ή θα την επιστρέψετε.

Επιπλέον η Aprilia προσφέρει αποκλειστικές προσφορές που ισχύουν για ολόκληρο τον Ιούλιο στις μοτοσυκλέτες της γκάμας!

Η Aprilia Tuareg η δικύλινδρη adventure που κέρδισε το Africa Eco Race προσφέρεται τώρα με όφελος €500 στα τρία εντυπωσιακά χρώματα του 2024 - το υποβλητικό Dakar Podium, το Atreides Black και το Canyon Sand – και με όφελος €1,000 στα χρώματα του 2023. Επίσης με όφελος €500 προσφέρονται και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς 660 (RS και Tuono).

Ανακαλύψτε όλα τα πλεονεκτήματα - που φτάνουν έως τα €1,000 - και τις εξειδικευμένες λύσεις χρηματοδότησης DreamRide για τις ασυναγώνιστες Tuono V4 και RSV4, και τη σειρά μοτοσυκλετών 125cc.

Για όλες τις πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Aprilia: https://www.aprilia.com/gr_EL/promotions/

Η γκάμα Moto Guzzi σας προσκαλεί στο όνομα του ταξιδιού και της περιπέτειας, με τη νέα και πολυαναμενόμενη Moto Guzzi Stelvio διαθέσιμη για test-ride. Η on-off της μάρκας του αετού, που γεννήθηκε στην πιο προηγμένη τεχνική βάση της Moto Guzzi και βρίσκεται στην κορυφή για τις επιδόσεις του δικύλινδρου compact block και για τις καινοτόμες τεχνολογίες που στοχεύουν στην οδηγική απόλαυση και ασφάλεια, διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €16,499 και €17,299 για την έκδοση που είναι εξοπλισμένη με την πρωτοποριακή πλατφόρμα υποβοήθησης οδήγησης PFF Rider Assistance Solution.

Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να την αποκτήσετε με δόσεις από €264/μήνα με το DreamRide Now, το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να γνωρίζετε από την αρχή την Εγγυημένη Μελλοντική Αξία που θα έχει η μοτοσυκλέτα σας στο τέλος της χρηματοδότησης.

Τα ενδιαφέρον στρέφεται επίσης στα μοντέλα της νέας γκάμας V85: της συναρπαστικής και εμβληματικής travel enduro: οι εκδόσεις V85 Strada, V85 TT και V85 TT Travel, προσφέρουν μια μοναδική γκάμα προτάσεων για όλους τους μοτοσυκλετιστές που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν για συναρπαστικούς προορισμούς.

Για όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, προσφέρονται επίσης αποκλειστικά προνόμια έως €1,000 και αποκλειστικές λύσεις χρηματοδότησης για τη roadster V100 Mandello και τα μοντέλα της σειράς V7.

Για όλες τις πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Moto Guzzi: https://www.aprilia.com/gr_EL/promotions/