Ιταλία - Ο κορωνοϊός... αυξάνει τα δίτροχα στους δρόμους!


ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ, ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΔΗΝ.

  • 27/2/2020

Πέραν των “επιδρομών” σε super market και φαρμακεία, οι Ιταλοί έχουν περιορίσει στο ελάχιστον τις μετακινήσεις τους και αποφεύγουν –σωστά- να συνωστίζονται σε κλειστούς χώρους.

Τα ΜΜΜ γνωρίζουν όπως είναι φυσικό μεγάλες… αναδουλειές, ωστόσο με κάποιο τρόπο θα πρέπει να γίνουν οι οποίες μετακινήσεις και αυτό έχει οδηγήσει σε ένα άλλο φαινόμενο: οι δρόμοι των αστικών περιοχών, κατακλύζονται από δίτροχα!

Οι Ιταλοί, επιλέγουν την μοτοσυκλέτα και στο scooter για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες προσωπικής μεταφοράς και αυτό είναι κάτι απόλυτα λογικό, δεδομένου, ότι οδηγώντας δίτροχο, αποφεύγει κανείς τις στενές επαφές, ενώ ως πρόσθετο bonus, μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι το κράνος, λειτουργεί εναλλακτικά ως ασπίδα προστασίας από αιωρούμενα σωματίδια με ιϊκό φορτίο… λέμε τώρα.

Όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα, η παρουσία των δίτροχων στους δρόμους είναι πολύ αυξημένη, σε σημείο που να δημιουργείται κυκλοφοριακή συμφόρηση από αυτά, κάτι που δεν καταγραφόταν ως φαινόμενο πριν την έλευση του ιού.